„INTRODUCERE ÎN METODA CĂLĂTORIA” – 17 aprilie 2013, Bucuresti


Brandon Bays, expert în vindecarea minte-corp şi autoare a best-seller-ului „Calatoria”, şi-a descoperit sensul vieţii înfruntând cu mult curaj adversitatea acesteia. Acum 20 de ani Brandon şi-a descoperit o tumoare abdominală, deşi avea un stil de viaţă echilibrat şi făcea totul „corect” pentru a se păstra sănătoasă. Conştientă de influenţa emoţiilor asupra trupului şi de faptul că trecuse prin mai multe traume emoţionale care ar fi putut facilita instalarea unei asemenea boli în corp, Brandon a pornit în căutarea vindecării… în propriul suflet. În doar şase săptămâni de lucru intens în plan emoţional şi tratamente adiacente, tumoarea s-a resorbit complet şi Brandon a fost declarată vindecată!

Ea a reunit ulterior procedeele care au stat la baza vindecării ei într-o metodă de vindecare profund transformatoare sub numele The Journey sau“Călătoria”.

INSTRUMENTE CONCRETE
VINDECARE PROFUNDĂ

În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferite părţi ale procedeului si vei simţi „gustul” metodei.
Te invit într-o „Călătorie” din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat cu urmatoarele instrumente:

Afli ce spune ştiinţa de ultimă oră despre influenţa emoţiilor asupra sănătăţii
Înveţi cum să îţi gestionezi emoţiile pentru a trece dincolo de ele, spre esenţa fiinţei tale;
Înveţi să ierţi: nu doar teoretic, ci şi practic, eşti ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele
Accesezi într-un mod blând, facil şi sigur, diamantul pur, de pace, de iubire si acceptare necondiţionata ascuns sub emoţiile tale de orice fel.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi:
thejourney-romania.com

Întrucât numărul de locuri este limitat vă rugăm să ne confirmaţi participarea la adresa de email: office@thejourney-romania.com

Preţ promoţional: 50 Ron

Prezintă:
Psiholog Patricia Cihodaru
Dr. Cristina Răduţă