BigBoysToys.ro – locul de unde locuitorii din Liliputania isi achizitioneaza trenuletele electrice perfecte


Magazinul online BigBoysToys.ro este un tinut de basm pentru orice baietel care este pasionat de mijoace de transport feroviar, incepand cu trenuletele compuse din  vagoane aprins colorate si sfarsind cu sinele de cale ferata care de care mai intortocheate,

Nu-i asa ca mai toti copilasii sunt fascinati la un moment dat de aceste jucarii cu totul aparte: trenuletele electrice?

Tocmai de aceea, un magazin online in care sa gasiti o gama variata de asemenea machete perfect functionale nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru oricare tanc, intre 3 si +99 de ani!

Trenuletele electrice cu diorama sunt cea mai noua gaselnita a creatorilor de astfel de jucarii-macheta si au calitatea ca pot capta atentia tuturor membrilor familiei vreme indelungata, datorita faptului ca, in afara trenului propriu-zis, cu vagoare de calatori de clasa I si clasa a II-a, cu locomotive electrice cu motor sau fara motor, mai au si o plansa speciala, cu tot soiul elemente ajutatoare, ce pot conduce la crearea unui peisaj itinerant cu totul original, functie de creativitatea copiilor mici si mari, prin care “sarpele suierator” sa alunece lin sau in viteza, pe meandrele ce conduc spre garile de vis.

Elementele de design ale trenuletelor oferite de BigBoysToys.ro se remarca prin fidelitatea cu care sunt reproduse detaliile, ceea ce face din aceste jucarii pretioase, adevarate mijloace de locomotie pentru calatorii dintr-o tara liliputana, in care copilul dvs. se va simti cu siguranta asemeni lui Gulliver in tara piticilor.

Oferta acestui atractiv magazine de jucarii internautic este cu atat mai interesanta cu cat finetea executiei este dublata si de trainicia rotilor locomotivelor si a sinelor de cale ferata miniaturale, care sunt faurite din metal.

Viteza de deplasare a trenuletelor electrice se regleaza dupa dorinta, cu ajutorul unor dispozitive de comanda care, la randul lor, sunt alimentate prin mijlocirea unor adaptori ce se conecteaza la priza, la o tensiune obisnuita, de 220 V

Pentru a alege modelul preferat de trenulet electric click aici.