Tancurile cu telecomanda de la BigBoysToys.ro – machetele perfecte pentru pasionatii de strategie militara


Magazinul online BigBoysToys  propune iubitorilor de jocuri strategice, dar si pasionatilor de istorie, mai ales celor care devoreaza literalmente tot ce gasesc (literatura, filme) referitor la cel de-al doilea razboi mondial, o serie de machete de tancuri ce ii vor incanta cu siguranta.

Pentru ca da, asa cum unii au drept hobby colectionarea de trenulete electrice, altii isi construiesc acasa adevarate teatre de razboi in miniatura, petrecand dupa aceea ore intregi studiind pozitiile cele mai favorabile si visand cu ochii deschisi ca sunt generali vestiti, daruiti cu acest talent rar, de a coordona genial batalioane intregi de soldati si a castiga lupte in care iscusinta lor militara sa fie perfect pusa in valoare.

Machetele propuse pasionatilor de catre BigboysToys.ro sunt destinate adultilor, caracteristicile lor tehnice deosebite fiind acelea care le recomanda cunoscatorilor in materie.

In acesta sectiune a magazinului online, a tancurilor cu telecomanda, se gasesc si tancuri „de joaca”propriu-zisa, care vor face neindoielnic bucuria copiilor, dar si a taticilor lor.

Vehiculele militare propuse de BigBoysToys.ro ruleaza inainte si inapoi, fac viraje abile la stanga si la dreapta, se rotesc pe loc, urca pantele, tunul se misca pe verticala, unele dintre modele scot chiar si fum cand se deplaseaza, daca sunt alimentate cu un ulei special inclus in pachet, au un sistem de suspensii performant, pot trage cu proiectile datorita unui sistem ce are la baza aerul comprimat. In plus, sunetele de motor in mers, ca si sunetul de mitraliera, dau acestor  machete-jucarie o nota in plus de realism.

Aceste machete, ce sunt dotate cu telecomanda, sunt unele dintre cele mai interesante produse de pe site-ul mentionat, dovada si solicitarile cumparatorilor ce comanda online aceste tancuri teleghidate, de aceea, daca sunteti fanii strategiilor militare, iata locul potrivit pentru voi.

Apasa aici pentru a cumpara tancuri cu telecomanda!

Un gând despre „Tancurile cu telecomanda de la BigBoysToys.ro – machetele perfecte pentru pasionatii de strategie militara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s