„Fake it, till you make it!”, deviza care-l inspira pe mentalistul roman Cristian Gog


„Fake it, till you make it!”

Acesta pare sa fie sloganul inspirator pentru magicianul Cristian Gog, invitat de onoare in deschiderea evenimentului de anul trecut, de  la Webstock 2012.

Indiferent de activitatea in care te implici, daca tot urmeaza sa iti consumi timpul si efortul intr-un anumit proiect, este indicat SA FII PREZENT, sa crezi cu tarie  in  ceea ce faci si in succesul tau, iar roadele vor aparea cu certitudine, daca vei avea suficienta rabdare si vei munci cu entuziasm pentru cladirea visului tau.

In acest mod, chiar daca multi oameni „de bine” iti vor spune ca esti  pe un drum gresit, ca nu vei izbandi niciodata in ceea ce ti-ai propus, tu vei putea sa transmiti acele semnale pozitive Universului, care va conlucra alaturi de tine in construirea realitatii tale unice, minunate, cu granite tot mai  indepartate, pana  la Cer si mai departe de  el.

„Online suntem  mai puternici!”

Cristian Gog ne-a vorbit la Webstock   despre visul sau si cum poate fi  extras din „supa cuantica” pentru a prinde substanta, modelat sub convingerile noastre cele mai profunde.

Magia face parte din viata noastra si ne poate ajuta sa fim fericiti.

Internautii din sala de conferinte i-au incuviințat spusele, pentru ca nimeni nu poate face trecerea mai usoara de la real la virtual decat un pasionat de calculatoare.

Ce e drept, drumul invers, de la universul bitilor la cel al lumii palpabile, este un pic mai greu de facut, dar deloc imposibil. Mai ales daca parcurgem drumul spre concret impreuna.

Acum cativa ani nimeni nu si-ar fi imaginat ca lumea virtuala poate si sa ne stranga,  functie de afinitati,  in comunitati puternice, determinate, care, dupa ce ating o masa critica, actioneaza schimband lumea reala. De cele mai multe ori in sens pozitiv.

WEB_imposibilitati_afis_RGB

Acum, la jumatate de an dupa Webstock 2012, daca esti din Craiova sau in trecere prin acest oras sudist, ai ocazia sa traiesti pentru doua ore in lumea fascinanta a Imposibilului, asa ca puneti in agenda, pentru ziua de 24 mai 2013, orele 19,00,  la Casa de Cultura a Studentilor din Banie, si acest show de mentalism.

Pentru detalii intrati pe cristiangog.ro.

Iar dupa aceea, daca ai un blog sau chiar pe Facebook, povesteste-te si noua, celor din alte orase, cum a fost in lumea in care totul este posibil.

Nota: precizez ca daca voi castiga una dintre invitatii BA doresc sa o fac cadou cuiva din Craiova sau imprejurimi, ce isi doreste sa ajunga la spectacol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s