Un costum de baie Goya de la Just4Girls, pentru o vacanta reusita in Spania!


Numeri zilele pana la plecare in Galicia?

Te-ai informat deja de la prieteni si de pe internet despre minunata plaja Las Catedrales sau Aguas Santas din Galicia, pe care cunoscatorii o apreciaza drept una dintre cele mai frumoase din Spania, datorita sculpturilor realizate de apa marii in roca?

Ai aflat deja ca este declarata monument al naturii?

Abia astepti sa pasesti pe tarmul modelat in forme fabuloase de catre valuri, sa vezi stancile vestite in toata lumea, sa privesti cu ochii tai platourile largi inverzite?

Las Catedrales te asteapta, dar iti mai trebuie ceva pentru ca sa te incadrezi cum se cuvine in peisaj… Sa gasesti dintre multele costume de baie existente pe piata pe acela care te defineste cel mai bine…

Ar trebui sa fie un costum delicat, romantic dar si pasional in aceeasi masura, ca doar mergi in Galicia, nu-i asa?  O alegere care sa iti sublinieze rafinamentul si eleganta proprii, deja proverbiale.

Ce-ai zice de un costum de baie spectaculos, Goya grena (Marko), o varianta perfecta pentru o femeie stilata, ce stie sa atraga privirile prin gust si clasa, asa cum esti tu?

1333241299.14

                                                             

Pentru vacanta ta exotica petrecuta pe meleaguri iberice, iti propun asadar sa iti cumperi de la Just4Girls un asemenea  costum de baie,  compus din doua piese, delicat, romantic, dar si pasional in aceeasi masura. Acest articol vestimentar are sutienul sub forma de triunghi, cupa intarita si burete push-up detasabil. In plus, sutienul este ajustabil dupa gat, iar slipul de tip clasic ajustabil in parti.
Costumul de baie inspirat denumit Goya, de culoare grena, este alegerea potrivita pentru orice femeie care doreste sa capteze admiratia sincera a barbatilor prin stilul elegant-sexy adoptat, te vei convinge tu  insati!

Extrem de senzual, acest costum de baie va fi elementul tau de rezistenta in demersul legitim de a avea o vacanta de neuitat, in care sa fii centrul atentiei masculine si invidiei celorlalte reprezentante ale sexului frumos de pe plaja sau de la piscina.

Tot de la Just4Girls iti poti achizitiona si lenjerie intima de calitate, dar si lenjerie sexy care il va innebuni pe barbatul iubit in noptile fierbinti de vara din acest concediu!

Intra pe site-ul Just4Girls si o sa imi dai dreptate!