Agrafa Print Services si obiectele sale promotionale care iti pot revitaliza afacerea


ImagineEste criza economica profunda si vrei sa gasesti mijloacele cele mai eficiente pentru a fi remarcat, pentru ca afacerea ta sa isi afle din nou suflul pierdut in confruntarile dure din ultimiii ani?

Vrei sa iti pastrezi clientela si sa ti-o extinzi, sa gasesti acele mici detalii care fac diferenta, care o sa ii determine pe beneficiarii produselor si serviciilor tale sa nu te uite, sa considere firma ta un partener de nadejde?

Eu iti propun sa apelezi cu incredere la varianta, mult prea des ignorata, a materialelor promotionale.

Dar nu orice materiale, ci unele de o calitate exceptionala, ce te vor scoate din anonimat, gaselnita ce iti va permite sa intri iar pe culoarul invingatorilor.

Agrafa Print Services este aceea care te va ajuta in acest demers al tau, prin oferta lor variata de obiecte promotionale personalizate. Dar ce obiecte!

Ceasuri de perete, brelocuri promotionale, agende diverse, mousepad-uri, pixuri, USB-uri, magneti memohoder, toate de top, realizate din materiale foarte bune, personalizate apoi de catre personalul sufletist, extrem de creativ, de la Agrafa Print Services, in asa fel incat produsele comandate de tine sa se distinga din cohorta de alte asemenea obiecte, de la firmulite „no name”, ce se pot gasi cu usurinta in orice birou de firma.

Agrafa Print a fost infiintata in urma cu  un deceniu de catre Mihai Baciu, om cu o experienta totala de 16 ani in domeniul productiei publicitare, fapt usor de observat daca rasfoim online catalogul produselor specifice oferite beneficiarilor.

Avand drept obiectiv sa devina cel mai important nume de pe piata de profil romaneasca, oamenii de la Agrafa Print Services debordeaza de energie creativa, fiind orientati permanent spre autoperfectionare, spre a fi in ton cu noutatile aparute pe segmentul productiei materialelor publicitare.

Doar simplul fapt ca au rezistat pe piata vreme de 10 ani intr-o nisa atat de concurentiala, aflandu-se in top, spune multe despre activitatea performanta a nucleului de oameni ce lucreaza la aceasta firma bucuresteana!

Propunerea mea pentru voi este sa va procurati online niste ceasuri promotionale personalizate cu totul deosebite de la Agrafa Print, la preturi foarte bune, pentru a le oferi cadou clientilor dvs. de top.

ceas-agrafa-280x182 (1)

Cu siguranta, un asemenea produs care va purta logo-ul companiei dvs. o sa fie zilnic in atentia celui caruia i l-ati oferit, iar legatura de afaceri poate deveni mult mai trainica si datorita acestui ceas promotional, doar in aparenta banal!

Va recomand sa intrati pe site-ul agrafa.ro si sa comandati acest produs in cantitatea dorita, eventual alaturi de alte obiecte promotionale exceptionale!

Imagine

Va garantez ca veti fi extrem de multumit de serviciile celor de la Agrafa Print Services si le veti deveni clienti fideli, asa cum sunt si eu!