Fii nr.1 cu noul brand The One, de la Oriflame!


   Intra si tu pe site-ul Oriflame, comanda-le si bucura-te de sentimentul de incredere in fortele tale de femeie puternica, rapitoare, pe care ti le ofera!Fii nr.1 cu The One, de la Oriflame!

Imagine

   Cu siguranta ati vazut si voi la tv clipul cu Andreea Raicu, de promovare a noii game de cosmetice The One…

   Oriflame a venit de curand cu un nou, cu adevarat revolutionar, care vine in sprijinul idee ca toti facem parte dintr-o unitate, fiind fiecare in parte diferite.

   Noul brand de machiaj, inspirat de ultimele tendinte -The ONE by Oriflame va face din orice femei o vedeta, indiferent de varsta inscrisa in certificatul de nastere!

   Nu de alta, dar femeia poate fi misterioasa, fermecatoare, la orice varsta, iar cosmeticele, deloc scumpe, de la Oriflame, vin in sprijinul oricareia dintre reprezentantele sexului frumos, care doreste sa isi accentueze personalitatea…

    Ce e mai minunat decat sa fii mereu proaspata, cu moralul sus, emanand fericire in jurul tau?

    Oriflame, vestita companie internationala de cosmetice te ajuta in acest sens!

Captură

      Frumusetea de zi cu zi se mentine cu produsele din noua gama The One, mega impactul pe care il vei starni o sa te faca mai sigura pe tine, indiferent de varsta pe care o ai, ajutandu-te sa arati fantastic pe parcusrul intregii zile!

Produsele sunt impartite in 3 categorii: Look Frapant, Frumusete Zilnica si Formule Rezistente.

    Intra si tu pe site-ul Oriflame, comanda-le si bucura-te de sentimentul de incredere in fortele tale de femeie puternica, rapitoare, pe care ti le ofera!