Noile cosmetice The One de la Oriflame – o parere personala


Am avut bucuria sa primesc, in cadrul campaniei pentru bloggeri desfasurata sub egida Blogal Initiative, spre testare, din partea firmei Oriflame o parte dintre noile produse din gama The One, care a fost lansata si in Romania in urma cu vreo doua luni printr-un mare eveniment.

Dupa mai multe zile de incercare a noilor cosmetice pot sa va recomand cu multa caldura lacul de unghii The One care nu doar ca este foarte rezistent, dar isi pastreaza culoarea puternic pigmentata, precum si luciul deosebit, chiar si dupa cinci zile de la aplicare, ceea ce il face un produs extrem de calitativ.

Imagine

 

 

Mai mi-au placut in mod deosebit fondul de ten The One, de la Oriflame, precum si pudra din aceeasi familie de cosmetice, deoarece nu incarca pielea, nu sunt iritante si dau un aspect foarte natural fetei.

Rimelul The One, despre care Oriflame spune ca da un efect 3 D remarcabil, marind volumul genelor de pana la 24 de ori, mi-a placut mai ales daca ma refer la periuta de o calitate foarte buna, care separa foarte frumos genele, una cate una, fara a le incarca, daca nu aplicam o cantitate exagerata de produs.

Fardurile din gama The One sunt de tip crema si, surprinzator, desi le-am aplicat dimineata, pana spre seara nu s-au strans in pliurile si ridurile fine din zona ochilor, asa incat, desi nu sunt extrem de pigmentate, sunt indicat de folosit in cazul in care ne dorim un machiaj cat mai natural, departe de orice stridenta inutila.

Luciul de buze este foarte hidratant, de aceea il recomand cu caldura.

Nu m-am impacat foarte bine cu anticearcanul din gama The One Oriflame, deoarece are o capacitate extrem de mica de acoperire, asa incat m-am limitat la a folosi doar fond de ten (in cantitate mica) si pudra aplicata nu cu buretelul din cutiuta produsului, ci cu o pensula fina.

In concluzie, orice femeie poate sa fie The One cu noile produse Oriflame, daca isi doreste un machiaj cat mai natural, care sa ii accentueze frumusetea naturala, mascand micile imperfectiuni ale fetei.

In final, ar fi de amintit preturile noilor cosmetice, care sunt relativ accesibile, in afara de pudra The One, care, desi, recunosc, este buna, dar care are un pret comparativ cu al unor produse similare de la marci mult mai renumite, respectiv 50 de lei.

 

Imagine