Viziteaza si tu noul site DANONE!


Despre iaurtul Danone nu este roman care sa nu poata spune cate ceva, pentru ca l-am degustat cu totii, mici si mari.

Simplu, cu cereleale, cu fructe, mancat cu lingurita sau baut, iaurtul danone fie ca vrem sau nu , face parte din viata noastra de vreo 15 ani, de cand compania a poposit pe plaiurile noaste si nu s-a mai dat dusa. Dovada ca i-a placut.

Ne-a placut si noua, ca altfel nu ar produce in fabricutele lor peste un milion de pahare de iaurt… zilnic, ceea ce spune despre noi ca suntem un popor mare mancator de iaurt.

De cand cu raspandirea internetului, ca orice firma care se respecta, si Danone si-a facut un site de prezentare.
Iata ca acum, la ceas aniversar, s-a gandit ca niste noi hainute pentru cartea sa de vizita virtuala ar fi necesara.

Si s-au apucat specialistii sa modernizeze site-ul cu pricina, atat in ce priveste aspectul vizual, cat si in privinta continutului valoros.
Asa se face ca daca veti intra pe noul site Danone o sa va minunati de cate informatii deosebit de interesante veti afla, incepand cu modul de fabricatie al iaurtului, cu dezamorsarea unor mituri despre acest aliment atat de iubit de noi toti, pana la stiri legate de proiectele sociale in care se implica compania.

Copiii vor fi incantati de culorile noului site, ca si de reintalnirea pe cale virtuala cu vestitul Paharino.
Tare mi-as dori mai multe ilustratii foto, dar si mici filmulete cu vizitele copilasilor in fabrica de preparat iaurt, dar si despre cum sunt crescute vacutele in fermele specializate pentru producerea laptelui destinat iaurtului Danone!

In rest, am o parere foarte buna despre noul lor site si il voi vizita destul de frecvent, deoarece exista si o sectiune referitoare la produsele Danone. Si imi place sa fiu la curent cu noutatile din lumea iaurturilor, mai ales ca la noi in casa, mai ales dimineata, iaurtul este un aliment de baza.

Un gând despre „Viziteaza si tu noul site DANONE!

Comentariile nu sunt permise.