Opt saptamani voi ingriji o tufa de trandafiri pitici!


Noile balsamuri de rufe Silan cu capsule parfumate, ce asigura o prospetime de pana la 8 saptamani, sunt promovate intr-o maniera aparte, prin lansarea unei competitii pentru jurnalisti si bloggeri „mai altfel”.

„8 saptamani de prospetime” imbie participantii sa aiba grija de cate o tufa de trandafiri pitici, plantata in ghiveci, vreme de minim doua luni.

Evident, asta nu inseamna ca peste doua luni si o zi pretioasa planta sa fie lasata sa se usuce, mai ales ca mai mult ca sigur te atasezi de asemenea plante, stiut fiind cat de dificil este sa ingrijesti la bloc asemenea fapturi vegetale, extrem de gingase, in speta trandafirii.

Iata ca m-a atras si pe mine aceasta provocare mai rar intalnita in lumea concursurilor online, asa ca, gratie oamenilor ce se ocupa de campania Henkel – Silan, am primit si eu ghiveciul meu cu trandafirasi, pe care promit ca o sa ii ingrijesc cu multa atentie, mai ales ca rozele, fie ele si pitice, sunt florile mele preferate.

Asa stand lucrurile, incepand de ieri, 1 iuie 2014, am inceput procesul de imprietenire cu aceste minunatii naturale si ele deja au inceput sa reactioneze, asa se face ca azi dimineata s-a mai deschis un boboc de trandafir, ce s-a alaturat corolelor deja existente la primirea fragilului colet.

Iata cum arata ambalata tufa de trandafiri de care ma voi ocupa in urmatoarele opt saptamani la momentul in care a ajuns la mine acasa:

 

Imagine