Vrei un iPhone 6 gratis? Atunci participa la concursul organizat de Chinezu in colaborare cu Quickmobile!


Iphone 6 este vedeta incontestabila a acestei toamne in materie de telefoane destepte, de aceea am citit cu totii, noi, cei pasionati de mobile, toate acele discutii „de vara” centrate in jurul misteriosului aparat. Cu ce vine nou? Care ii sunt avantajele? Dar punctele nevralgice?  Ce s-a aflat din „laboratoarele secrete” ale producatorilor minunii tehnice? Controverse… Controverse… Controverse…

La jumatatea lunii septembrie, iata ca s-a produs si lansarea oficiala peste Ocean, iar noi am privit la televizor, dupa inca o saptamana, cum s-au facut liste interminabile cu fanii americani ce isi doreau un noul iPhone, pentru a se mandri cu el apoi pe Facebook si in fata amicilor, la un pahar cu tarie sau o cola.

Bine, bine, dar la noi cand ajunge? Ne-am pus atunci intrebarea, privind la stiri… Doar suntem si noi mari consumatori de tehnologie mobile, nu-i asa?

Veste grozava am sa va aduc acum: deja este in Romania si poate sa fie cumparat online de pe site-ul Quickmobile. Deja peste 1500 de fani l-au precomandat…

Il gasiti acolo in 3 variante coloristice (alb-argintiu, gri si auriu) si intr-o gama larga de configuratii.

Ce-i drept, preturile sunt pe masura unui asemenea star, un pic prohibitive pentru romanul de rand: incep de pe la 4000 de lei si ajung pe la vreo 5500 de lei.

Asta e, calitatea se plateste!

Am insa pentru voi o stire bomba: daca norocul e de partea voastra il puteti avea gratis.

Asa-i ca v-am trezit interesul?

E foarte simplu: participati la concursul organizat de fondatorul Blogal Initiative – Cristian China Birta pe noul sau site si, daca lasati acolo un comentariu, conform instructiunilor lui Chinezu, intrati la o tragere la sorti senzationala in urma careia va puteti alege cu un ditamai iPhone 6!

Mai exact trebuie sa raspunzi pe website-ul acestuia la urmatoarele cerinte:

„Spune-mi în comentariu cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile? Cu ce ne ajută că România, prin QuickMobile, este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6?” (citat preluat de pe site-ul www.cristianchinabirta.ro)

iphone6romania

Asadar, mana pe mouse si pe tastatura si participati la concursul asta incitant.

Eu va doresc cea ce imi doresc si mie: sortii sa fie de partea celui mai iubit de zei! (Inclusiv de Zeul Apple!)

2 gânduri despre „Vrei un iPhone 6 gratis? Atunci participa la concursul organizat de Chinezu in colaborare cu Quickmobile!

Comentariile nu sunt permise.