Dolce&Gabbana Light blue – iubire cu parfum mediteranean


Ne-am intalnit prima oara pe tarmul marii, intr-o seara romantica de vara…

Vacanta mea era pe sfarsite, iar orele pareau sa se scurteze tot mai mult, prevestind apropierea iminentei intoarceri acasa.

Exuberanta din primele zile petrecute la Marea Mediterana incepea sa se estompeze, lasand loc unei melancolii dulci, invaluindu-ma incet, in sunete de cantonete…

Ma trezeam de-acum devreme, foarte devreme, pentru a nu pierde niciun rasarit, iar seara o rezervasem plimbarilor pe tarm in lumina dulce a asfintitului.

Fusese o vacanta frumoasa… Cand o petreci alaturi de prieteni dragi o vacanta nu poate fi decat frumoasa…

Cu toate acestea, o umbra de tristete ma urmarise cu obstinatie… EL, cel visat, nu aparuse nici de aceasta data…

In seara aceea insa, una dintre ultimele petrecute acolo, te-am vazut iesit asemeni lui Adonis din valurile turcoaz, asemeni unui zeu din vechime…

Ai trecut usor pe langa mine, aruncandu-mi un zambet sagalnic ce m-a sedus la fel ca parfumul tau special, in care se combinau intr-o simfonie antica note inalte de mandarin cu grapefruit congelat in coaja, bergamote si ienupar, cu note medii de rozmarin, piper Szechuan si lemn de trandafir. Toate stand pe esafodajul seducator al unor note de baza de lemn de mosc, tămâie și mușchi de stejar.

Cine spunea ca muzica are parfumul ei si ca parfumul este o muzica a simtului olfactiv avea dreptate…

Parfumul tau era precum Mediterana: proaspat, picant, senzual, dulce si sarat, arma perfecta in jocul placut al seductiei.

In ultima zi de stat la mare ne-am reintalnit… Cand ai intrat in localul pescaresc unde ma aflam, toti au intors ca la un semn privirile spre tine, cel inalt, atletic, modern, senin precum cerul Italiei. Ce isi putea dori mai mult o femeie de la un barbat?

Privirile ni s-au intalnit si in timp ce eu ma dizolvam in ochii tai nespus de albastri. Ai venit la masa mea si m-ai intrebat zambitor:

  • Parlare italiano?
  • Si, ti-am raspuns eu tremurand de emotie…

De atunci au trecut deja cateva luni, noi am comunicat pe Facebook, ne-am scris vorbe dulci, mici doze de parfumuri online de iubire, iar acum, in sfarsit, vei veni la Bucuresti pentru a te reintalni cu mine…

Ti-am pregati si un cadou special… Un parfum Dolce&Gabbana Light blue care sa iti aduca aminte de prima intalnire a noastra pe tarmul Mediteranei, promisiune a unei mari iubiri cu gust un pic sarat, un pic amarui, dar nespus de senzual, un parfum ale carui valuri inmiresmate deja imi coplesesc simturile…

Cat de bine se potriveste cu parfumul meu Dolce&Gabbana Light blue pentru femei, scanteietor precum un foc de artificii, cu arome de lămâie sicilian, mere verzi, albastrele, totul amplificat cu puterea iasomiei, prospetimea bambusului si puritatea trandafirului alb!

10443016_828757883803414_1474335761959793487_o