Black Friday: Mustash te ajuta sa fii cu 70% mai creativ!


eeeee

Mustash”… Ce nume mai frumos poate purta un magazin online sau offline pentru creatorii vizuali decat acesta, un nume-simbol care ne transporta imediat in fantastica  lume imaginara a lui Salvador Dali?…

Cand eram mica credeam ca toti pictorii au mustata, cate o bereta chic, aplecata intr-o parte si ca sunt imbracati in negru, pentru a nu concura cu tablourile lor.

Intre timp m-640px-Salvador_Dali_NYWTSam dumirit ca nu este obligatoriu sa fii posesor de mustati artistice gen Dali pentru a picta cai verzi pe pereti sau ceruri in flacari. E suficient sa ai talent… Plus niste materiale de calitate pentru a exprima ceea ce visezi…

Ati observat ca in ultima vreme lumea devine tot mai creativa?

Parca incearca astfel cu indarjire sa se opuna valului de artificial, de prost gust, de mazga cleioasa care incearca sa ne cotropeasca vietile.

Sunt tot mai multe workshop-uri de pictura clasica sau de pictat pe textile, pe sticla, pe lemn, de quilling.

Pana acum cativa ani nici nu stiam ca exista tehnica servetelului, de exemplu… Acum, dupa ce am fost la un curs din acesta de weekend stiu sa transfer si eu imagini pe diferite suporturi, realizand obiecte frumoase, desi nu pot spune ca sunt talentata familiei. Am lasat-o se sora mea sa isi desfasoare talentul in deplinatatea lui si sa comunica cu Muza Creatiei.

Imi place in schimb sa migalesc la creat de tablouri cu mandale, lipind cu aracet margica de nisip langa margica de nisip, imaginandu-mi ca sunt intr-o manastire tibetana…

Stiu si sa pictez icoane pe sticla si sa fac tot soiul de personaje din hartie in tehnica origami…

Dar pentru asta e nevoie de multe materiale… Iar toate costa mult… Arta a fost si este inca un lux…

In plus, chiar atunci cand le ai,  lucrezi cu o strangere de inima, nu cumva sa strici ceva, sa le distrugi…

Si uite asa, chiar daca esti un simplu artizan de duminica, precum sunt uneori eu, esti incorsetat in chingile concretului imediat care iti spune cu glas strepezit: „Fii atent/a, nu strica aiurea foita de aur, shlagmetal, ca e scumpa!!!”

Si atunci iti tremura mana groaznic si sunt mari sanse chiar sa o strici cu adevarat!

In acele clipe ti-ai dori cu ardoare ca toate materialele pentru artisti, dar si cele hobby craft sa aiba preturi mici, pentru ca fiecare sa poata face orice experimente vizuale, absolut orice isi doreste, cu ajutorul lor!

Asa stand lucrurile, am fost incantata maxim astazi cand am aflat ca Mustash are o oferta imbatabila de Black Friday la multe dintre produsele comercializate. Unele vor fi reduse chiar si cu 70%!

w2

Din punctul meu de vedere, asta nu inseamna altceva decat sansa de a fi cu 70% mai creativi decat pana acum, mai liberi de a haladui dupa voia inimii pe taramurile Creatiei Libere.

Cum multi dintre aceia care imi cititi articolele sunteti persoane creative, va invit si pe voi sa va notati adresa Mustash si sa intrati in Vinerea Neagra in magazinul electronic unde veti gasi o multime de materiale necesare artistilor profesionisti si amatori, dar si simplilor pasionati de artele vizuale care doresc sa isi creeze propriile obiecte personalizate.

De Black Friday 2014, Mustash ofera reduceri de pana la 70% (reale). Mari reduceri la panze, culori ulei si acrilice, pensule, articole creative”

Raspanditi si voi vestea asta in blogosfera, pentru ca asa Pamantul se va imbogati cu inca un strop de frumusete… Si, dupa cum stiti si voi, oceanul cat este el de ocean, tot din picaturi este pana la urma format!

Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday!

Un zambet, un cuvant bun, o floare, dar si un obiect frumos – de aici, cu noi insine, de la noi insine, poate porni schimbarea in Bine a lumii! Si cand putem sa purcedem mai bine la aceasta TRANSFORMARE INTERIOARA SI EXTERIOARA decat acum, cand se apropie Sarbatorile?!?

servetele-pentru-decupaj-ihr-398560-o-tannenbaum

sursa foto: http://ro.wikipedia.org/wiki/Salvador_Dal%C3%AD