Cursuri modelare 3D pentru copiii de cristal oferite de firma Micro 3D TECHLAB S.R.L.


10438137_1501424856775908_2776276499360856194_n

Ce rau imi pare ca nu m-am nascut dupa 1995, ca sa fiu si eu un copil de cristal!

As fi avut si eu o aura cu irizatii multicolore, pastelata, asemanatoare cu nuantele unei raze de lumina ce strabate un cristal de cuart!

Parintii ce au asemenea copiii ar trebui sa fie mandri!

Generatia de cristal va schimba lumea, pentru ca a sosit pe Pamant cu aceasta misiune inalta vibrational… Iar pentru asta acesti copii minunati sunt atenti la tot ce se intampla in jurul lor si se manifesta precum niste adulti in multe cazuri…

Un copil de cristal este un copil cu adevarat special, de aceea tot ce ce are legatura cu viitorul ii intereseaza…

Tocmai de aceea le-as propune parintilor ce locuiesc in Bucuresti sa isi duca copilasii care au intre 8 si 14 ani la un extrem de revolutionar curs de modelare 3D!

cursuri-copii-print-3d-300x168

Orice s-ar spune, pentru a schimba lumea trebuie sa exersezi nitel in prealabil! Iar un asemenea workshop de inginerie aplicata permite participantilor sa ia contact cu tehnologia din spatele novatoarei imprimari 3D, sa invete principiile fundamentale ale programelor CAD si, cel mai important, sa imprime tridimensional, la scara redusa, proiectele lor fanteziste referitoare la obiecte vor apartine vremurilor viitoare.

De cate ori noi, adultii, in copilarie, nu ne-am dorit sa ne modelam 3D un robot (eu aveam unul la gradinita galben, cu baterii pe care tare mi l-as fi dorit clonat!), poate un circuit electric sau un joc video?.

 

Tehnica de imprimare 3D, adica de adaugare strat cu strat a unei substante anume (plastic, metal, ciocolata etc) permite posesorului unei imprimante speciale sa isi poata materializa orice obiect visat (deocamdata daca este realizat dintr-un singur material)…

Este exact ca in povesti… Iar copiii traiesc intr-o lume a lor, plina de magie, unde TOTUL este posibil.

Iata ca tehnologiile viitorului la care deja avem acces inclusiv noi, romanii, poate transforma o chestiune care, la prima vedere ar parea strict inginereasca, arida, intr-o poveste frumoasa, pe care chiar si un copil o poate inventa dupa voia lui.

Daca intrati pe site-ul print3dbucuresti.ro o sa gasiti informatii detaliate, pe intelesul tuturor, despre ceea ce este de fapt imprimarea 3D si, mai gasiti ceva acolo foarte interesant: posibilitatea de a comanda pentru copiii vostri personajul indragit in format tridimensional! 

In curand vine luna cadourilor si puteti sa ii faceti bucuria asta, mai ales ca:

Pentru printare cu materiale PLA si ABS platesti cu 20% mai putin in saptamana 21 – 28 Noiembrie!”.

Micro 3D TECHLAB S.R.L. are urmatoarele date de contact:

Telefon: 0746.535.627

E-mail: office@print3dbucuresti.ro

Facebook: Print 3D Bucuresti

Punct de lucru

Adresa: str. M. Kogalniceanu, nr. 55, Bucuresti

Captură

Publicitate