Cadouri Altfel: un premiu deosebit care mi-a facut toata familia fericita… de Halloween!


Ieri, pe la pranz, cand tocmai ma gandeam in ce sa ma costumez de Halloween, a sosit pe neasteptate nu, nu Omul Negru, ci Cadoul Negru, care nu era inspaimantator decat la exterior, nu si in interior.

De cate ori nu ati primit un dar superb ambalat, iar in interior sa gasiti cine stie ce flecustet nefolositor, ia spuneti-mi?

CadouriAltfel, compania-sponsor ce mi-a acordat un foarte onorant premiul 2 la campania desfasurata pe platforma BlogAwards condusa de Marius Ovidiu Calugaru, mi-a trimis neasteptat de repede pachetul castigat!

logo

Deci am primit un pachet mare, intr-un ambalaj negru de plastic ce nu anunta deloc minunatiile pe care le-am gasit in interiorul cutiei de carton generoasa, gasita dupa ce am desfacut folia cea neagra si inca una de protectie.

Cei 200 de lei (+inca 4 de la mine) au fost suficienti sa fac cadouri intregii mele familii: mie, pentru ca am scris articolul castigator, mamei mele, pentru ca vreau sa ii fac mereu cate o mica bucurie si sa ii mai usurez un pic suferinta cauzata de bolile grele de care sufera, surorii mele pentru ca m-a convins sa ma inscriu la „Toamna Bloggerilor”, cumnatului meu Vlad pentru ca ma suporta si chiar apartamentului in care temporar locuiesc!

Iata ce era in pachetul primit:

IMG_20141101_091257

 

Dar sa le luam pe rand…

Eu mi-am oprit un suport de lemn, sub forma de carti, pentru instrumente de scris.

IMG_20141101_091108

 

Imi doresc de multa vreme acest obiect de birou vintage, chiar am participat si la un concurs de advertoriale pe o alta platforma online, ca sa il castig, dar atunci nu am avut noroc, desi s-au dat mai multe asemenea suporturi de lemn cu clepsidra.

Acum insa, iata ca soarta a fost de partea mea si sunt extrem de fericita datorita acestui lucru! Cand nu am inspiratie rotesc clepsidra aceea cu praf galben-auriu si intru blitz intr-o alta secventa de timp, cu speranta ca este un segment incarcat de mai multa creativitate!

Pentru Giuli, am comandat din magazinul CadouriAltfel o papusa cu cap de portelan superba, de 40 de cm inaltime, care chiar seamana nitel cu ea…

Are o sepcuta nostima tip pictorita (sau Gavroche, daca preferati, ca tot e ea revolutionara familiei!), bucle castanii, o traistuta cu o floricica sic, hainute in culorile tomnatice ale pamantului… Cu aerul ei inteligent-romantic a dat-o gata pe Giulia! A pus-o pe biroul ei si o tot admira!

w

A fost extrem de incantata si o va adauga la colectia ei de papusi de portelan, colectie pe care o iubeste asa de mult!

Lui Vlad, cumnatul meu, i-am facut cadou o cutie pentru pachetul de carti norocoase (asa zice el ca sunt!). Cutia asta e din lemn lacuit, extrem de trainica, cand se desface seamana nitel cu acele cutii de pe timpuri, pe care le cumparam cand eram mici de la munte si de care, in clipa in care trageai iesea un sarpe cu limba de sarma intepatoare. E imposibil sa nu le stiti!

 

Cutie carti joc-228x228

Pentru mami am un platou de portelan sub forma de peste, lung de vreo 50 de cm, asa ca o sa se bucure maine si ea, cand va primi aceasta „farfurie altfel”.

IMG_20141101_090718

Am mai comandat pentru apartamentul sora-mii, unde locuiesc vremelnic, un dulapior pentru chei din lemn, in stil vintage, foarte dragut. Asa nu o sa ne mai ratacim cheile cum se intampla acum. Ne-am cam contrazis aseara cu privire la locul unde sa il asezam in hol, dar pana la urma gasim noi cea mai buna varianta!

IMG_20141101_091123

Am mai comandat si un set de suporturi de lemn in stil vintage, decorate cu flori de liliac mov (pentru ca Giuli e in „perioada liliacului mov” cu picturile sale si am vrut sa ii ofer o sursa suplimentara de inspiratie!).

IMG_20141101_090859

Totul a depasit doar cu 4 lei voucherul de 200 de lei primit cadou la concursul de pe BlogAwards!

Locul II

Recunoasteti ca am ales bine aceste Cadouri Altfel, chiar daca niciunul dintre ele nu are fire si nu este gadget ultimul racnet (care sa se demodeze in maxim 3 luni dupa aceea). Am dreptate?

Multumesc din suflet magazinului CadouriAltfel pentru ca mi-a oferit prilejul de a-mi face toata familia fericita!

3 gânduri despre „Cadouri Altfel: un premiu deosebit care mi-a facut toata familia fericita… de Halloween!

Comentariile nu sunt permise.