Food Panda – aplicatie super de comandat mancare acasa!


Prieteni dragi, am descoperit de curand o aplicatie super pe Goole Play de comandat mancare la domiciu. Se numeste Food Panda si are drept mascota un ursulache tare simpatic!

Aplicatia de care va povestesc este accesibila nu doar de pe calculatorul de la birou, ci si de pe tableta si telefon, asa incat poti sa dai comanda cand esti pe drum, iar cand ai ajuns, hop si curierul la usa cu pizza aburinda sau vreun fel de mancare traditionala sau exotica.

Food Panda, asa cum se numeste acest serviciu de comanda a diverselor feluri de mancare la domiciliu este o adevarata minune pentru cine este obosit si are niciun chef sa isi prepare ceva gustos, cand vine de la facultate sau de la munca, asa ca se poate relaxa alaturi de partener, in timp ce bunatatile sunt aduse iute de tot de la restaurantul ales.

Food Panda este si o platforma care reuneste in acelasi loc virtual o multime de restaurante care isi afiseaza pentru clientii ce vor comanda online meniurile lor, fac ce starneste si o emulatie deloc de neglijat intre ele.

Restaurantul care poate oferi cea mai gustoasa mancare, la cel mai bun pret si care este trimisa cel mai repede clientului, va primi punctaj maxim din partea consumatorului, plus o recomandare scrisa ce ramane pe platforma virtuala, asa incat va face rost de mai multi faci care vor comanda de acolo.

Mie imi place la aplicatia Food Panda cel mai mult faptul ca pot sa aleg pizza favorita dintr-o multime de feluri, ba chiar si prajituri daca am chef, plus diferite salate exotice, pe care la un restaurant offline m-as teme sa le incerc.

Asa insa, de acasa, parca am mai mult curaj sa incerc lucruri noi in materie de preparate culinare mai neobisnuite.

foodpanda_press-picture_v1

Plata preparatelor se face la primire, direct la curier sau prin card, asa ca nu sunt probele in privinta asta.

Pe site-ul Food Panda o sa gasiti si voi, asa cum am aflat si eu, numeroase promotii, reduceri, asa incat este si pacat sa nu comanzi acasa.

Eu va doresc: POFTA BUNA!