Concursul n’Joi Music&more: Castiga o chitara pentru pasiunea ta!


562465_236725433119349_448826864_n (1)

La finalul saptamanii trecute am avut marea bucurie de a castiga, in cadrul unui concurs desfasurat pe Facebook,  nici mai mult, nici mai putin decat… o chitara!!!

Unde mai pui ca asta s-a intamplat pe 13 februarie, intr-o zi de vineri!

Music&more, magazinul de instrumente muzicale din centrul Capitalei, cu sediul in strada Campineanu nr.10, este „Sfantul Valentin” care mi-a daruit acest neasteptat cadou, in urma unei trageti la sorti, pe Facebook, in cadrul unui concurs bilunar.

Asa-i ca este interesant?

Mai rar un asemenea sponsor, care sa daruiasca bucurie, de doua ori pe luna, unor oameni indragostiti de muzica, pentru ca la randul lor sa aduca putina fericire celor din jurul lor, cu ajutorul cantecelor pe care le interpreteaza.

Pentru ca, sunteti de acord cu mine, nu poti face muzica de unul singur, intre patru pereti: tu doar pentru tine.

Melodiile sunt create pentru a fi impartasite, pentru a zbura, pentru a aduce bucurie si altora.

Vocal eu cant de mica, la chitara mi-am dorit intotdeauna sa invat sa ma acompaniez, dar nu s-a ivit prilejul pana acum. De-acum lucrurile insa au sa se schimbe…

Abia astept sa imi soseasca in aceasta saptamana chitara castigata la concursul celor de la Music&more, pentru a va povesti si voua despre acest suprinzator cadou, atat in scris, cat si vizual, prin realizarea unui videoclip pe aceasta tema.

Participati si voi cu incredere la concursul  n’Joi Music&More pentru ca, daca zeita Fortuna vrea, o sa puteti deveni si voi niste mici menestreli.

Ramaneti pe faza si participati la concurs!