Un lampion cu aer cald, o dorinta si un dram de speranta in Anul Oii de Lemn!


Maine pe continentul asiatic se sarbatoreste cu mare fast intrarea in ANUL  OII  DE  LEMN.


O veche traditie ce este respectata cu multa bucurie de chinezi este aceea a inaltarii pe cer a unor lampioane care sa poarte cu ele dorintele pentru un nou an.

promotie-site-lampion
Iata ca restaurantul cu specific chinezesc WU XING, de unde puteti comanda pentru acasa  preparate specifice extrem de apetisante, inclusiv online, intrand pe site-ul wuxing.ro, are pentru noi, clientii, cate un cadou, asa, ca de REVELION CHINEZESC:  la fiecare comanda facuta pana maine, 18 februarie 2015, ora 18,00, vom primi gratuit si cate un lampion, pe care sa il inaltam spre cer, asa cum fac asiaticii.

Cum se inalta lampionul? Datorita aerului cald produs de o pastila de combustibil, care va fi aprinsa…


Aceia care vor face o fotografie lampionului plutitor pe cer si o vor urca pe Facebook, au sansa de a participa la un concurs deosebit: primele 100 de fotografii care vor primi cele mai multe like-uri vor intra faza finala, iar 20 dintre autorii lor vor primi cate un premiu tare gustos: preparate pentru o petrecere in stil asiatic pentru concurent si familie si/sau prietenii sai, in valoare de 1000 de lei!


Asadar, eu va invit sa faceti comenzi la restaurantul Wu Xing, ca sa puteti participa la aceasta provocare inedita!

Evident, asa cum mancarea chinezeasca are alt gust daca este savurata in doi, tot astfel si inaltarea lampionului este, desigur, o munca de echipa.


Va trebui sa iesim afara cu lampionul, sa verificam zona unde il vom inalta (sa nu fie aproape de benzinarii, statii de inalta tensiune si alte locuri unde poate produce neplaceri!), unul dintre noi sa aprinda celula de combustibil, in timp ce altcineva tine lampionul, sa ne punem dorinta impreuna, iar apoi, dupa 30-50 de secunde, a caror depanare sa o asteptam rabdatori, sa ne bucuram sufletul cu plutirea lina a micutul lampion-caraus al dorintei noastre curate…


Cred ca nu poate fi un mod mai nimerit de a intra in NOUL AN CHINEZESC 2015, decat asa, cu ochii spre cer, calatorind imaginar impreuna cu acesta in vazduhul senin!


Impreuna cu iubitul meu, vreau ca maine sa inaltam un lampion unde sa pun dorinta mea de a avea parte de un pic mai multa sanatate in anul ce va veni, asa incat sa imi pot gasi, in fine, un loc de munca si sa scap de rolul nesuferit in care ma gasesc acum, acela de intretinuta a familiei.

10990834_1043119319035438_6770041711921621192_n


As vrea ca operatiile pe care le-am suferit in vremea din urma sa fie reusite pe deplin, sa nu mai am parte de recidive, asa incat cei dragi mie sa nu se mai ingrijoreze din cauza mea si nici sa nu se mai teama ca s-ar putea sa nu mai pot lupta cu bolile grave de care sufar.

Cam asta imi doresc de la ANUL OII  DE  LEMN, provocatorul 2015!

La multi ani, tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s