O lanterna tactica de la TotalMag alunga bezna noptii


Nu stiu cum sunteti voi, dar mie mi-e cam teama de intuneric. De aceea prefer sa am mereu o sursa de lumina la indemana, dar stiti si voi cum este daca alegi sa te bazezi pe o lumanare (de regula se intampla sa nu ai chibrituri!) sau pe veioza (fie se arde becul, fie se intrerupe curentul la retea in zona in care stau!)…

Si tocmai din aceste motive am decis ca imi trebuie o lanterna puternica, care sa imi confere un plus de incredere si sa alunge valurile negre ale noptii.

Stiu, sunt multe tipuri de lanterne pe piata, dar parca niciuna dintre ele nu este pe placul meu.

logo2

Am acasa lanterne obisnuite cu baterii, am si vreo doua din acelea cu dinam, care, pentru a functiona, trebuie sa invarti de o manivela pana te trec toate caldurile, dar nu sunt deloc performante.

Noroc cu sora mea care mi-a spus astazi ca a aflat un site de unde pot sa imi cumpar cea mai tare lanterna existenta pe piata: una tactica… de politist!

Wau, am zis!!!

fd

Lanterna tactica TLN2 chiar este o capodopera!

In primul rand este foarte rezistenta, perfecta pentru persoanele care au doua maini stangi si scapa totul din mana, asa cum sunt eu.

In al doilea rand are acumulator, de aceea poate fi usor incarcata, de aceea scuteste posesorul de a mai alerga dupa baterii si fara a mai face exercitii de invartit la manivela, precum in cazul unei lanterne cu dinam.

Lumineaza lanterna asta tactica puternic, pana la 200 de metri, vreme de minim 4 ore, asa ca pot ca sa patrulez prin curte linistita chiar si la miezul noptii, daca cainele meu da semne de neliniste.

Daca lumineaza 4 ore puternic, inseamna ca e buna si cand se intrerupe lumina in cartierul nostru, lucru destul de des intalnit.

Ce mai, aceasta lanterna, ce se poate comanda usor pe site-ul TotalMag este ceea ce imi trebuie!

O voi comanda chiar azi!