Unde sa directionam 2% din impozitul de veniturile obtinute in 2014?


SalvatiCopiii_Logo-24083Aceia ce obtin venituri din salarii sau din activitati independente, inclusiv din drpeturi de autor, cunosc faptul ca maine este ultima zi de depunere a formularului 200 sau 230 prin posta sau direct la Fisc.

Este o corvoada tare nesuferita, de care trebuie sa ne achitam, daca nu vrem sa platim amenzi catre stat.

Bugetul de stat are nevoie de banii pe care noi ii platim cu titul de impozit pe salariu si celelalte venituri, dar ce se face in realitate cu acest bani ramane pentru majoritatea oamenilor din aceasta tara o enigma, de multe ori deslusita in momentele in care mai este luat la DNA cate un ins sau altul, ce a ocupat vremelnic vreo functie de raspundere in aceasta tara.

Din 2003 s-a dat o lege conform careia putem sa decidem ce facem cu 2% din banii ce reprezinta impozit catre stat, asa ca eu va propun sa profitati de sansa asta. Nu de alta, dar macar asa mai putem salva o infima parte din niste bani aruncati de multe ori pe Apa Sambetei, daca privim un pic in jurul nostru.
Cunoasteti tragedia de la Maternitatea Giulesti ce a tinut prima pagina a jurnalelor de stiri in urma cu vreo cativa ani…

Va propun sa va alaturati campaniei extrem de generoase desfasurate de Organizatia „Salvati Copiii” Romania, ce incearca de mai bine de doi ani sa doteze maternitatile si sectiile de nou-nascuti din tara noastra cu aparatura de specialitate, menita sa reduca cu o treima mortalitatea infantila, extrem de ridicata in prezent in privinta copilasilor nascuti prematur.

Cum puteti face asta?

Cautati in formularul 200 sau 230 rubrica corespunzatoare redirectionarii a 2% din impozitul pe veniturile castigate in 2014 si completati-o cu datele de mai jos:

Captură

Va garantez ca o sa va simtiti mult mai bine dupa aceea, indiferent daca sunteti deja parinti sau veti deveni in lunile sau anii ce vin.

O sa uitati pe data de tracasarea pe care vi-o da de fiecare data un drum la Fisc, stiind ca ati facut o fapta buna!

p000200070000_Reducerea mortalitatii infantile_2..800x800..n