Pasionat de tehnologie? Vezi cate poti face cu un telefon Nokia performant!


Pasionat de tehnologie? Vezi cate poti face cu un telefon Nokia performant!Iti place sa fii la curent cu ultimele noutati din lumea telefoniei mobile? Iti doresti ca de fiecare data cand investesti intr-un telefon sa beneficiezi de performantele mult dorite? Atunci orienteaza-te spre renumitul brand Nokia, cel care isi bucura acum utilizatorii cu performante ale telefoanelor la care nu te asteptai.

Desi multa lume are inca tendinta de a compara telefoanele Nokia cu cele grele si destul de voluminoase de pe vremuri, astazi, brandul finlandez isi surprinde cumparatorii cu un telefon mult mai performant, subtire, usor si cu un design modern, astfel incat sa poate fi usor comparat cu cele mai importante si mari branduri de pe piata. Daca vrei sa investesti intr-un telefon nou si inca nu te-ai hotarat care sa fie acesta, ia in considerare achizitia unui Nokia Lumia ieftin, din magazinul specializat Rombiz si bucura-te de avantajele pe care acesta ti le poate aduce pentru o perioada de timp indelungata.

5 functii inovative pe care telefonul Nokia ti le va aduce in fiecare zi

Daca esti conectat la doua retele de telefonie mobila, nu iti face griji, intrucat noile telefoane Nokia au un sistem dual SIM, care iti permite instalarea a doua cartele diferite, in acelasi telefon. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa porti doua telefoane dupa tine mereu, ci sa ai parte de convorbiri rapide si de calitate folosind un singur telefon.

Daca nu ai reusit pana acum sa te impaci foarte bine cu sistemele de operare Android sau iOS, inseamna ca e timpul sa incerci telefonul Nokia care foloseste Windowsul ca principal mod de functionare si care iti ofera, de fiecare data, o experienta extrem de placuta atunci cand folosesti telefonul. Ce te lasa sa faci sistemul de operare Windows? Iti permite sa iti personalizezi ecranul de pornire exact cum doresti, sa scrii foarte repede folosind Word Flow, cea mai rapida tastatura disponibila si sa urmaresti activitatile de pe numeroase retele de socializare si celelalte setari, doar prin atingerea ecranului in Action Center.

Vrei sa iti instalezi cel mai noi aplicatii de pe piata? Ei bine, cu un Nokia Lumia vei putea sa instalezi pe telefonul tau cele mai inedite aplicatii, precum cele care iti numara pasii si bataile inimii, noua versiune de Whatsapp, Line and WeChat. De asemenea, mai poti sa iti pui pe telefon si multe alte aplicatii din orice domeniu, care sa iti fie de folos in orice imprejurare.

Obisnuiesti sa scrii foarte mult si vrei ca telefonul tau sa te ajute sa faci acest lucru intr-un timp cat mai scurt? Afla ca telefonul Nokia Lumia te ajuta mult in acest sens, datorita tastaturii Word Flow, prin care vei beneficia de cea mai inovatoare experienta de tastare de pana acum.

Daca vrei sa beneficiezi de toate acestea, dar si de multe alte aplicatii si performante ale telefonului Nokia Lumia, intra in magazinul de specialitate Rombiz si bucura-te de toate avantajele pe care ti le aduce un smartphone ieftin, de ultima generatie. Investeste inteligent in cele mai performante telefoane Nokia de la Rombiz.

Ultima si nu cea din urma functie a telefoanelor Nokia de care te poti bucura in fiecare zi este aplicatia Here Maps, deja preinstalata, care te va ajuta foarte mult atunci cand esti in trafic, astfel incat sa nu te pierzi niciodata. Mai mult decat atat, daca obisnuiesti sa te deplasezi cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, HERE Transit de la Nokia iti arata mereu orarul celor mai importante mijloace de transport, precum si lungimea distantelor de parcurs pe jos.