Vrei sa iti cresti copiii intr-o zona linistita a Bucurestiului? Iata de ce trebuie sa cumperi un apartament in ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea


Vrei sa iti cresti copiii intr-o zona linistita a Bucurestiului? Iata de ce trebuie sa cumperi un apartament in ansamblul rezidential Prelungirea GhenceaAtunci cand iti intemeiezi o familie, iti vin in gand mai multe lucruri de facut, astfel incat sa le oferi celor dragi un camin ideal. Mai ales intr-un oras cum este Bucurestiul, unde traficul este infernal, iar linistea a ajuns sa fie un lux, iti doresti sa gasesti un loc pentru viitoarea casa unde cei mici sa se poata juca in fata blocului, sa aiba parte de un spatiu de joaca, iar tu sa nu stai cu grija aglomeratiei si masinilor circuland incontinuu in jurul cladirii unde locuiesti.

Daca iti doresti toate acestea, ba chiar mai mult, precum spatii moderne, finisaje excelente si la alegere, dar si spatii extinse, atunci ia in considerare optarea pentru un apartament in cadrul ansamblului rezidential Prelungirea Ghencea.

3 lucruri de care familia ta se va bucura intr-un camin din cadrul ansamblului Prelungirea Ghencea

Fiindca o locuinta noua inseamna si o investitie destul de mare, atunci e bine sa te orientezi spre cea mai buna optiune de apartament si cea care iti ofera cele mai multe avantaje. Apeland la dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, esti sigur ca vei avea parte de o locuinta mult visata, fara a suporta costuri extrem de mari. Astfel, printre cele mai importante beneficii cu care apartamentele din Prelungirea Ghencea vin la pachet sunt finisajele la alegere, echipamentele sanitare de cea mai buna calitate, precum si centralele termice proprii, astfel ca tu vei scapa de grija racordarii la reteaua termica la comun si vei putea regla temperatura din casa conform bunului plac.

Mai mult decat atat, in functie de cati membrii ai familiei sunteti, Novum Invest va pune la dispozitie apartamente cu suprafete si numere de camere diferite, precum apartamentele cu 2 si 3 camere si suprafete variind intre 53,37 mp si 104,45 mp.

E normal ca atunci cand ai copii, sa iti doresti ca zona in care locuiesti sa fie aproape de anumite puncte de interes, care sa iti satisfaca toate nevoile. Daca te hotarasti sa cumperi un apartament in sectorul 6, esti sigur ca ansambalul rezidential Prelungirea Ghencea este in imediata vecinatate a unor complexe comerciale, scoli, gradinite, supermarketuri si ca ansamblul are iesire la principalele statii de RATB. Daca vrei ca cei mici sa fie in siguranta atunci cand se joaca pe afara, atunci stai linistit, intrucat ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea, un proiect modern al dezvoltatorului imobiliar Novum Invest, beneficiaza si de un spatiu de joaca si o gradina in proprietatea imobilului, de care toti membrii familiei se vor bucura in timp.

0% comision la orice achizitie. Cauta cea mai buna oferta de la Novum Invest!

Iti doresti sa fii scutit de taxele mari atunci cand cumperi o noua locuinta? Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest nu percepe niciun comision la cumpararea unui apartament in cadrul ansamblului residential Prelungirea Ghencea, iar tu urmeaza sa poti plati viitoarea locuinta prin multiple metode, precum plata Cash, credit “Prima Casa”, parteneriat cu BCR sau credit ipotecar. Cumpara o locuinta de la Novum Invest care poate deveni, oricand, caminul ideal pentru tine si familia ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s