Rangali – magazinul de produse bio de unde iti cumperi doza de frumusete!


Rangali… Ce va spune acest cuvant cu sonoritati de vacanta?

Probabil va poarta cu gandul la o insula indepartata, imbratisata de valuri de apa sarata si mangaiata tandru de razele unui soare exotic…

Acum, ca se mai termina un an de facultate, chiar merita sa visam la o escapada de vis…

Dar Rangali, mai nou, mai inseamna si altceva… Locul unde poti gasi cele mai grozave produse bio, care sa va faca sa ramaneti in forma fizica si psihica pe care o aveti acum, la douazeci de ani si un pic, multa vreme de acum inainte…

logo

Sa nu credeti ca este un nou magazin, deschis acum, in febra ce a cuprins pe toata lumea de a avea doar produse cat mai naturale, fara aditivi chimici, atat de distructivi pentru organismul uman. Nici vorba!

Rangali este noua denumire a magazinului Organic Baby, cu o vechime de sase ani pe meleagurile noastre…

10408031_10152928744301769_2271235055890901897_n

Pe langa magazinul electronic, de unde multi cumparatori isi achizitioneaza frecvent o gramada de articole bio pentru intreaga familie, ar mai fi de mentionat si faptul ca aceia ce locuiesc in Capitala sau sunt doar in trecere pe aici, Rangali (fostul Organic Baby) are un showroom bine aprovizionat, amplasat chiar in centrul Bucurestiului, in zona Pietei Romane, pe strada Ion Bogdan, la nr. 26.

Rangali are si un nou slogan, foarte potrivit pentru interesul tot mai mare al clientilor de a cumpara produse cu principii active naturale:

BE NATURALLY BEAUTIFUL!

Ce poate fi mai grozav decat sa fii frumos in mod natural?

Si cand ma gandesc la conceptul de frumusete, nu ma limitez la aceea exterioara, ci la o suma de „mici frumuseti” de natura fizica, psihica, inclusiv la frumusetea casei in care locuim, la piesele unui puzzle care in final te fac sa fii FERICIT. Pentru ca eu nu pot sa nu leg frumusetea de fericire. Un om fericit este prin definitie un om frumos, un om luminos.

Si ne intoarcem uite asa iarasi la Rangali, la acea bijuterie de insula din Maldive, ce absoarbe cu nesat si raspandeste apoi generoasa in cele patru zari lumina solara, in timpul zilei, dar si vraja luminii Lunii, dupa apusul astrului zilei.

Va invit sa accesati chiar acum site-ul rangali.ro, de unde o sa va puteti cumpara o multime de produse cosmetice bio, incepand cu acelea de protectie solara, pentru ingrijirea personala, parfumuri florale naturale, lacuri de unghii, precum si tot ce va trebuie pentru un machiaj bio de calitate, uleiuri vegetale de uz cosmetic, vopsea si tratamente pentru par naturale deosebit de eficiente.

OB-slide

Preturile sunt relativ accesibile, cam pentru toate buzunarele, asa incat sigur o sa gasiti ce sa puneti in cosul de cumparaturi, indiferent daca aveti alocat un buget mai mare sau mai mic pentru asta.

Important este sa comandati iute, pentru ca cererea este mare si stocurile de produse tind sa se epuizeze extrem de rapid.

Spor la cumparaturile bio!