Cursuri de make up de calitate, iata ce poti urma in aceasta vara 2015!


Orice femeie vrea sa arate bine, iar a avea cunostinte de cosmetica, fie si la nivel  minimal nu mai este de multa vreme un moft, ci chiar o obligatie in societatea noastra, care pune un accent extrem de mare pe felul in care aratam.


O fi bine, o fi rau, sa se acorde o importanta exagerata aspectului exterior, nu stiu, dar trebuie sa recunoastem ca inteligenta se poate exprima, daca stam sa judecam drept, inclusiv prin abilitatea in care te machiezi intr-o situatie sau alta.


De cate ori nu ati intalnit in jurul vostru persoane foarte tinere, mature sau trecute  bine si de cea de a doua tinerete, care, in incercarea lor de a fi la moda, de a-si sublinia trasaturile frumoase sau de a-si ascunde mici defecte de ordin estetic, au recurs la un machiaj nepotrivit, lucru ce a starnit rumoare sau chiar de-a dreptul hohote de ras din partea privitorilor.


Pentru a nu fi puse in situatia jenanta de a fi tinta ironiilor altora, ci, in cel mai bun caz, al invidiei lor, daca nu se poate sa ne admire chiar toata lumea, eu zic ca in aceste luni de vacanta studenteasca pe care le asteptam cu nerabdare, o idee foarte buna ar fi aceea de a invata ABC-ul artei cosmeticii participand la niste cursuri de make up.

Captură


Suna bine, nu-i asa?


Mai ales daca nu le facem cu neaveniti, ci cu niste profesionisti adevarati, la o scoala de machiaj deosebita, asa cum este Scoala de make-up Krasny Mask, cu sediul in Bucresti, sectorul 1, str. Banu Manta nr.7, et.1, apt.3.


Urmand aceste cursuri o sa  dobanditi rapid elementele de baza pe care le veti putea folosi multa vreme de acum inainte, indiferent daca veti dori pe viitor sa faceti sau nu din arta machiajului o profesiune de credinta.


In definitiv nu poti sa stii unde te arunca valurile vietii, asa incat este bine sa mai avem o meserie de rezerva la activ, chiar daca acum visam sa activam in alt domeniu de activitate, nu neaparat in industria frumusetii.


Eu zic sa va grabiti si sa va inscrieti intr-una dintre grupele de studiu, pentru ca locurile sunt extrem de limitate, iar daca nu o sa va decideti repede nu veti mai gasi loc in aceasta vara si chiar ar fi pacat sa ratati aceasta oportunitate deosebita.

Vor fi in aceasta vacanta trei serii de cursuri de make-up care se desfasoara incepand cu 29 iunie 2015,  26 iulie si  31 august 2015.  Toate tin cate o luna si, la final, se va da si un examen de absolvire.


Intrati pe site, informati-va si daca ceea ce veti gasi acolo o sa va placa, alegeti-va o grupa din care sa faceti parte, in functie de programul vostru, iar apoi faceti primul pas in lumea machiajului profesionist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s