Cursuri speciale de engleza pentru prescolari. Afla unde il inscriem toamna asta pe Stefanut!


Stefanut, nepotelul meu ce tocmai a implini luna aceasta 4 anisori, a facut o adevarata pasiune pentru desenele animate.


Dovada ca a si inceput sa prinda din zbor o multime de cuvinte in limba engleza tot uitandu-se la televizor, pe canalele unde se difuzeaza zilnic eroii lui preferati.


Sora mea si cumnatul sunt de-a dreptul entuziasmati de talentul sau in privinta limbilor straine, asa incat, dat fiind ca a cunoaste bine engleza  nu mai este deloc un moft, ci o reala necesitate, fara de care nu te vei putea descurca in viitor, in viata de adolescent si adult, au decis sa il inscrie din aceasta toamna la niste cursuri speciale.


Zis si facut…


Au luat laptopul si, aseara, au inceput sa scotoceasca pe motoarele de cautare, in vederea gasirii unui loc unde sa il poata duce pe Stefanut, ca sa invete rapid limba lui Shakespeare.


Noroc ca locuind in Bucuresti oferta de cursuri de limba engleza  este extrem de bogata, de aceea, chiar ai de unde sa alegi. Inclusiv in sectorul 5, unde locuiesc ei.Dupa o ampla discutie, in care, recunosc, s-au consultat si cu mine, au ales sa-l inscrie pe Stefanut la PRO ERUDIO – School of English, dupa ce i-a fermecat site-ul de prezentare aflat pe net. Acolo vor incepe din toamna aceasta noi cursuri de limba engleza pentru copii, extrem de atractive, asa incat este in mod cert cea mai buna optiune.


Ce-i drept, locuind, dupa cum v-am spus,  in sectorul 5, foarte aproape de Piata Unirii, au fost incantati si sa afle ca orele de engleza se desfasoara aproape de casa,  locatia centrului fiind in Bulevardul George Cosbuc nr 69, etajul 2, cartier Rahova. 


Cursul de limba engleza pentru prescolari ce i se potriveste manusa lui Stefanut se numeste  “JOIN US IN ENGLISHLAND”.

Primul modul (an de studiu) al acestuia este special realizat pentru copilasi cu varstele cuprinse intre 4 si 5 ani si are ca obiective principale sa dezvolte la prichindeii ce il vor urma dragostea pentru limba engleza, capacitatea de a intelege mesajul audiat, de a produce si reproduce mesaje vorbite in limba engleza.


Totul va fi ca o poveste, invatarea primilor pasi in limba engleza facandu-se in joaca, cu ajutorul marionetelor si papusilor, formelor cu magnet, cardurilor cu povesti, cartonaselor si imaginilor tematice, precum si a altor materiale audio si video adaptate pentru varsta micutilor cursanti.


Până pe 4 septembrie exista chiar si o reducere de 10%  (în limita locurilor disponibile), de aceea sora mea are de gand sa rezolve chestiunile legate de inscrierea lui Stefanut chiar saptamana aceasta.


Uite asa, de luna viitoare, nepotelul meu va merge la PRO ERUDIO, unde se va distra de minune cu ceilalti copii din grupa lui de sapte pitici,  dar va invata si limba engleza, asa incat, peste scurta vreme, ne va traduce el noua desenele animate (pe care le privim cu totii), nu ne va mai ruga pe noi sa o facem.

Daca aveti si voi un copilas dornic sa inteleaga ce zic eroii lui preferati, eu zic sa il inscrieti iute la cursul de limba engleza de care v-am povestit. Cine stie, poate va fi coleg chiar cu Stefanut!

1507731_647993545302157_7728402553292930640_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s