Vrei un sediu social virtual pentru afacerea ta? Il poti avea la 39 de euro pe luna!


Toamna se numara bobocii, dar si sediile de firma…

Mai ales acum, dupa ce aseara tocmai s-a anuntat ca s-a promulgat Codul Fiscal, ce aduce multe noutati pentru aceia ce au deja sau vor sa porneasca in lunile urmatoare o activitate economica pe cont propriu.

Mai ales in Bucuresti, daca vrei sa iti infiintezi o firma noua, problema unui sediu social Kubix.Ro este primul lucru la care te gandesti, daca deja ai o idee de afaceri.

Daca nu dispui de un capital generos, mai ales ca este obligatoriu sa inchiriezi o asemenea locatie pe termen mediu sau lung, pentru a fi credibil, s-ar putea sa te razgandesti si sa raman in postura de salariat la stat sau la o firma privata.

Din fericire, viitorii intreprinzatori isteti au la indemana o varianta ieftina, mai ales cand vor sa inceapa o micuta afacere: sediul social virtual.

Aceasta rezolvare vine de la americani, care au introdus in dictionarul de bussines si termenul de „spatiu-cubicle”, adica un birou-cub in miniatura, cu o chirie modica, ce poate sa fie mobilat contra cost.

Cel mai important lucru este acela ca orice antreprenor in devenire va putea avea o adresa fizica, ce se poate inregistra la Registrul Comertului, putand asadar sa isi inceapa activitatea si sa obtina profit (fapt ce ii va permite pe viitor sa isi inchirieze un sediu care sa il reprezinte.)

Pentru inceput poate alege si aceasta varianta viabila, mergand pe ideea ca „esentele tari se tin in sticlute mici” (mai precis in cuburi mici, ca sa fim in ton cu tema acestui articol).

KUBIX este solutia salvatoare! Daca optati pentru un birou-cub trebuie sa stiti ca el va fi situat intr-un imobil modern, din caramida, cu tamplarie de aluminiu si geamuri termopan, cu aer conditionat si acces securizat, din Bucuresti, sectorul 3, pe Bulevardul Basarabia, langa statia de metrou Republica.

Puteti sa alegeti un contract pentru gazduirea unui sediu social la Kubix pe o durata de minim 6 luni sau pe 12 luni (varianta in care beneficiati de doua luni gratuite). Suma ce trebuie platita pe o luna este extrem de convenabila, doar de 39 de euro, asa incat nu o sa fie deloc impovaratoare.

Este atat de ieftin sa iti inchiriezi un sediu social virtual, incat poti sa testezi mai multe proiecte concomitent, deoarece Kubix iti permite gazduirea la aceeasi adresa sediile sociale ale mai multor firme, dar si pfa-uri, din diverse sectoare de activitate. Nu exista limite in aceasta privinta.

Acceseaza site-ul kubix.ro pentru a afla toate detaliile ce te intereseaza!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s