Apartamente noi in Dristor pentru un stil de viata chic


Dupa nebunia de acum cativa ani, cand toata lumea vroia sa isi faca o casa cat mai mare, asa, ca in telenovele, undeva departe (dar si aproape in egala masura!), intr-o zona limitrofa a scumpei noastre metropole, iata ca multi incep sa se convinga de realitatea cruda ca a locui „la tara” nu este chiar mereu o fericire, mai ales cand trebuie sa duci copiii la gradinita sau la scoala tot in Bucuresti, iar seara, desi pici de oboseala dupa activitatea sustinuta de la birou, sa petreci mult timp in trafic, in coloana, pentru ca nu esti singurul cu locuinta in afara orasului.

Si uite asa, dupa ce au experimentat traiul rural, unii jinduiesc sa revina la bloc, in inima urbei noastre, mult hulita, dar si iubita in egala masura.

Poate ca si tu, cel care actualmente stai la vila, intr-o comuna unde se cam intrerupe des curentul, ba chiar si gazele, tu, acela ce te-ai nascut la bloc, ai vrea sa te reintorci in Capitala pe care ai parasit-o entuziast in urma cu o bucata de timp.

Din aceste motive, esti surprins tot mai des de catre colegii de birou cum te uiti pe site-urile de imobiliare dupa „apartamente de vanzare Bucuresti„, doar-doar o sa gasesti (in fine!) acea locuinta ideala pentru tine.

Ce ai zice de o locuinta intr-un bloc nou, pozitionata destul de aproape de centru, in sectorul 3? Te-ar interesa o asemenea oferta imobiliara?

Complexul NewTown Residence este amplasat in zona de est a Capitalei, in cartierul Dristor, in imediata apropiere a statiilor de metrou Dristor 1 si 2 (la circa 100 de metri distanta).

In zona se afla unitati de invatamant de stat si particulare (crese, gradinite, scoli), Parcul IOR, Bucuresti Mall si multe alte magazine, piete, Spitalul „Victor Babes”, sucursale ale unor banci renumite, intr-un cuvant elementele de civilizatie urbana de care ai fost lipsit cat timp ai locuit la casa „pe pamant” de la tara.

Deja mai bine de 600 de familii locuiesc in acest complex rezidential, asa incat poate ar fi o varianta buna si pentru tine si familia ta, mai ales daca lucrati (tu si sotia) in inima Capitalei.

Cand pronunti cuvintele „NewTown Residence” la ce te duce gandul?

Probabil la niste locuinte confortabile, foarte moderne, sigure, demne de anul de gratie 2016.

Care sunt argumentele suplimentare ce te-ar putea convinge sa iti achizitionezi un apartament spatios, luminos, cu terasa, in Dristor, in acest complex rezidential cu nume futurist?

 sunt vandute cu bucatarii mobilate si utilate complet (spre bucuria sotiei tale!);

– au aer conditionat in fiecare camera;

– dispun de centrala termica proprie;

– exista contoare individuale pentru utilitati (apa, gaze, electricitate);

– dispun de anexe pentru depozitare.

Marea problema a bucurestenilor referitoare la spatiile de parcare este rezolvata  in acest complex rezidential prin faptul ca exista parcari suficiente, atat subterane, cat si supraterane.

Evident, alt plus, alaturi de parcari, il reprezinta si suprafata de peste un hectar de alei si spatii verzi, atent amenajate, asta pentru ca sa nu mai duceti dorul casei de la tara.

A locui aproape de centru, dar departe de poluare, ce poate fi mai incitant decat atat?

Locurile de joaca, gradinita cu afterschool existenta, vor fi apreciate cum se cuvine de catre orice parinte responsabil care are copii mici, deoarece asa va putea sa lucreze linistit, stiind ca micutii lui sunt in siguranta, foarte aproape de casa.

Un accent deosebit este pus in acest complex rezidential prestigios, NewTown,  pe securitate, de aceea exista personal de paza bine pregatit, monitorizare video si cartele de acces, pentru ca niciun intrus sa nu patrunda neinvitat aici.

Astfel stand lucrurile, te invit sa intri pe site-ul celor de la NewTown, sa faci impreuna cu sotia chiar si o vizita la fata locului,  pentru a vedea apartamentele libere si a alege unul dintre ele.

Doar asa vei putea sa decizi in cunostinta de cauza daca dai viata de la tara pe confortul orasului.