Sisteme de supraveghere video pentru blocuri. De unde le cumparam?


In blocul nostru, amplasat intr-un cartier marginas,  a avut loc saptamana trecuta spargerea unui apartament, asa incat locatarii i-au convocat chiar ei pe administrator si presedinte la o sedinta ad-hoc, cerand cu insistenta nu doar montarea unui interfon mai performant, dar si un sistem de supraveghere video in holul de la intrare, care sa ii descurajeze in viitor pe infractori.


Evident, cei din conducerea Administratiei de Proprietari au ridicat din umeri, asa cum fac de fiecare data cand nu este de luat un comision gras dintr-o achizitie pentru imobilul in care locuim.


„De unde sa cumparam noi camere de supraveghere? Paznic nu vreti? Puteti-va fiecare sisteme de siguranta personale, daca va e frica de hoti!”  Cam asta au replicat ei la cererea membrilor Asociatiei.


Oamenii au insistat si cum onor conducerea se lamenta ca habar nu are unde exista magazine de cumparat sisteme electronice de paza  pentru blocuri, am luat eu cuvantul si cu un zambet larg le-am spus: „Le puteti cumpara online de la sdsmag.ro!”


S-a lasat un moment de tacere apasatoare, dupa care nea Aurica, presedintele in functie, m-a intrebat fulgerandu-ma cu o privire taioasa: „Ce magazin e ala: SDSMAG? N-am auzit de el.”


„Unul online specializat in sisteme de supraveghere”, i-am raspuns cu o voce calda.


Ceilalti vecini  mi-au cerut imediat amanunte si asa au aflat ca este vorba de un site ce apartine firmei SDSMAG SRL, extrem de bine aprovizionat cu tot felul de modele de aparatura de securitate video, la preturi pentru toate buzunarele si care sunt destinate sa intimideze eventualii hoti care ar vrea sa ne mai sparga apartamentele din blocul nostru.


„De acord, gasim un sistem de supraveghere convenabil ca pret, dar cine o sa il monteze?” m-a intrebat si nea Tudorel, administratorul.


A ramas cu gura cascata de uimire cand i-am zis ca aceia ce cumpara online produsele lor au parte nu doar de o consiliere tehnica avizata, de transport gratuit la comenzi de peste 1.000 de lei, dar si de o reducere substantiala la instalare daca apeleaza la echipa lor de profesionisti.


In plus, sistemele de supraveghere video de la SDSMAG au si un termen de garantie de 24 de luni.


In aceste conditii, s-a votat si toti locatarii au fost de acord, dupa ce au intrat si ei pe site-ul lor, ca merita sa cumparam de la sdsmag.ro un sistem de supraveghere performant pentru intimidat jefuitorii de locuinte.


Plus ca fiind 64 de apartamente in blocul nostru, investitia nu va fi impovaratoare, deoarece contributia per familie va fi extrem de convenabila, daca o raportam la avantajele pe care le vom avea cu totii.


In plus, vrem sa punem la intrare si un avertisment scris. Ceva de tipul:: „Atentie, imobil supravegheat video!”, pentru ca infractorii sa isi schimbe planurile de atac si sa renunte la incercarea de a ne mai sparge locuintele.


Nu mai vorbesc de faptul ca unii vecini, vazand preturile mici, au decis sa isi cumpere si individual, „pentru casa”, camere de supraveghere video, atat pentru un plus de siguranta, dar si pentru a se lauda in fata celorlalti din bloc, precum si in fata rudelor si prietenilor ca si-au cumparat si ei sisteme de siguranta video asa, ca in filme. Ce, doar bogatii cu vile luxoase sa aiba asa ceva?


Asadar, daca si voi locuiti la bloc, poate ar fi bine sa ridicati problema achizitionarii unui sistem de supraveghere video de calitate de pe site-ul sdsmag.ro la urmatoarea sedinta a Asociatiei, pentru ca niciodata nu poti sa stii cand te trezesti cu apartamentul devalizat de hoti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s