Masajul erotic – o metoda neconventionala de destresare si de revitalizare a relatiei de cuplu


Un salon de masaj erotic nu mai este demult o curiozitate, daca ne referim la fulminanta viata de noapte din Capitala.

Este suficient ca sa dati search pe net, pe oricare motor de cautare, dupa expresiile „salon masaj erotic Bucuresti” sau „masaj erotic Bucuresti”, pentru a vi se afiseze pe ecran o lunga lista cu asemenea locuri, multe dintre ele situate chiar in zona Kilometrului Zero din surprinzatoarea noastra metropola sud-est europeana.

Intr-o tara in care locuitorii, la nivel declarativ, proslavesc pudicitatea, pozand in traditionalisti convinsi, pare un lucru de neinteles cum afacerile din sfera eroticului prospera, pentru ca, vorba aceea, daca nu ar exista cerere,nu am putea vorbi nici de oferta.

Oare nu ar mai fi mai simplu sa recunoasca acesti pseudo-conservatori ca vremurile s-au schimbat si ca este un lucru normal sa fie interesati si de asemenea subiecte tabu?

Cu sau fara voia lor, oricum industria sexului functioneaza si in Romania din plin, chiar daca ne referim la activitatile care se incadreaza in limitele legislatiei actuale (pe alocuri invechita).

Pentru ca da, saloanele de masaj erotic serioase chiar functioneaza legal, reusind sa nu depaseasca sensibila bariera ce le separa de asezamintele ce adapostesc de fapt veritabile bordeluri.

Ce-i drept, de serviciile de masaj erotic Bucuresti pot beneficia cu regularitate mai mult strainii sau romanii cu venituri peste medie (oameni de afaceri, corporatisti, politicieni), deoarece preturile sunt inca destul de prohibitive.

Dintr-un anumit punct de vedere acest lucru este unul bun, deoarece se poate face astfel o prima triere a potentialilor clienti, dat fiind ca multi dintre aceia pe care i-ar tenta, poate, sa incerce o asemenea experienta senzuala, a unui masaj erotic, se gandesc nu atat la relaxare, la o modalitate de eliminare a stresului, ci la un loc unde pot sa aiba parte de o partida de sex in adevaratul sens al cuvantului. 

 

s11

Occidentalii sunt deja educati in sensul in care pot face separarea neta intre un salon masaj erotic si un bordel.

Romanii, in schimb, chiar daca isi dau seama de aceasta diferenta, de multe ori pun semnul egal intre o maseuza de la un salon erotic si o escorta, ramanand la final dezamagiti ca totul a fost doar o iluzie si nu mai revin, dupa ce au facut o vizita unui asemenea loc de destresare.

Clientii obisnuiti ai saloanelor de masaj erotic din Bucuresti (cei care revin) sunt persoane care, de regula, in afara de nevoia de a se elibera de starile tensionale determinate de munca stresanta pe care o desfasoara, frecventeaza regulat asemenea locatii deoarece acolo au parte de momente de tandrete oferite de niste femei foarte frumoase, clipe de care, in viata de toate zilele, nu au parte (fie nu au o relatie stabila, fie partenerele nu mai sunt atractive pentru ei sau nu le mai acorda atentia de la inceput).

Ca un lucru inedit, si la noi, cuplurile aflate in criza, acelea care ajung la sexolog, sunt de multe ori sfatuite sa incerce experiente noi pentru revitalizarea relatiei, inclusiv niste ore de masaj erotic la un salon bun, de top.

Si, dupa cum s-a constatat de catre specialistii in domeniu, daca partenerii sunt „open mind”, acest lucru chiar ajuta.

Ce salon de masaj erotic de cinci stele  pot gasi aceste cupluri in Bucuresti?

Unul dintre cele mai bune este „Mon Amour Massage”, infiintat in urma cu opt ani de catre Alina Plugaru.

Calitatea serviciilor de masaj erotic oferite clientilor aici este dovedita si de faptul ca insasi prestigioasa revista „National Geographic” a facut referire la acest salon de top in cadrul unui articol in care s-au prezentat aspecte din viata de noapte din capitala Romaniei.

3899dfe821816fbcb3db3e3b23f81585_XL

Salonul „Mon Amour Massage” se afla in zona Piata Romana, pe strada Caderea Bastiliei, intr-un sediu foarte select, in care design-ul interior este in perfecta armonie cu muzica in surdina si lumina difuza. Frumusetea maseuzelor si profesionalismul acestora in materie de masaj de relaxare si masaj erotic, dotarile de ultima generatie, curatenia desavarsita, plus confidentialitatea de care se bucura clientii, sunt elemente ce au facut ca afacerea Alinei Plugaru sa fie rapid una de succes.

„Mon Amour Massage” este in prezent un lider in terapia prin masaj erotic si SPA din Romania, fapt recompensat si prin 3 premii PIER consecutive – pentru cel mai bun salon de masaj erotic.

Asa stand lucrurile, daca relatia dvs. de cuplu este in impas, ce ar fi daca ati merge impreuna cu partenerul sau partenera la acest salon macar pentru o ora de rasfat al simturilor? O asemenea terapie s-ar putea sa va ajute mai mult decat credeti!

Va invit de aceea pe site-ul monamour-club.ro pentru a afla tipurile de servicii de masaj oferite de catre acest salon aflat in centrul Capitalei, preturile pentru o ora de masaj, modul in care se poate face rezervarea si cum puteti sa platiti pentru o asemenea experienta senzuala.

Untitled 2