Ai nevoie de o schela pentru constructii? Afla unde de o poti comanda online!


Daca v-ati cumparat un teren la tara si vreti sa va realizati o casa in regie proprie, o problema importanta este aceea de a gasi un loc de unde sa va puteti achizitiona scari si schele rezistente, la un pret bun.


Evident, gasiti asemenea produse la depozitele de materiale de constructie, dar nu la toate si, in plus, mai este si problema transportului.


Din fericire traim intr-o epoca in care se gasesc solutii viabile chiar si la aceasta provocare: de a avea scari si schele de constructie convenabile ca pret, livrate direct la locul unde se va face constructia.


Ce va propun eu? Sa cumparati asemenea produse online, pentru ca, surpriza, o sa le primiti, exact la adresa indicata de dvs., intr-un itmp foarte scurt de la confirmarea comenzii.

Plus ca puteti sa aveti tot ceea ce va trebuie deodata, nu va mai fi necesar ca sa tot alergati dupa materiale de constructie, unelte, schele, scari metalice, in loc sa va focusati pe realizarea lucrarii propriu-zise, alaturi de oamenii care lucreaza impreuna cu dvs.


Schela 3×7 multifuntionala (Raris), de exemplu, pe care o gasiti pe site-ul depozit-online.ro este un articol performant din gama celor necesare constructorilor amatori.


Este realizata din aluminiu si este alcatuita din doua scari cu 7 trepte, o scara cu tot cu 7 trepte, o podina cu trapa, alaturi de doua diagonale si doua rigidizari.


Ca dimensiuni, schela multifunctionala 3×7 din aluminiu are o inaltime de lucru ca scara de 5,5 m si o inaltime de lucru ca schela de 4,2 m, suportand o incarcare maxima de pana la 150 de kg.


Podina are o lungime de 2 m si o latime de jumatate de metru, suficienta pentru ca muncitorul constructor ce va lucra pe ea sa fie in siguranta.


Pentru o casa modesta, de vacanta, asa cum vor sa isi construiasca  multi oraseni, eu zic ca este o schela ideala.


Costul la care o puteti achizitiona este de 1785,37 lei cu TVA inclus.


Va invit sa analizati si celelalte produse din sectiunea scari si schele din oferta celor de la Depozit-online.ro, dar si articolele din categoria materiale de constructie.


Nu uitati nici faptul ca daca veti comanda ceea ce va trebuie de la acest depozit de pe net, o sa beneficiati de livrare gratuita a produselor, daca faceti o comanda cu o valoare totala mai mare de 15.000 lei, ba chiar veti primi si niste cadouri interesante.

Publicitate

Un gând despre „Ai nevoie de o schela pentru constructii? Afla unde de o poti comanda online!

Comentariile nu sunt permise.