Multiplica-ti castigul la loto cumparand online scule electrice!


Unchiul Costel este foarte mandru ca si-a cumparat scule electrice online si acum toata ziua mestereste prin atelierul din spatele curtii, exasperand-o pe tanti Elena, care nu mai stie cum sa il dezlipeasca pe barbatul ei de la bancul de lucru.


Evident, apar si discutii inerente pe aceasta tema, fapt ce ii distreaza maxim pe verii mei, care nu inteleg de ce parintii lor se ciondanesc inutil.


In definitiv tatal lor face lucruri utile pentru casa, de la un biet faras de tabla, pana la panouri uimitoare pentru foisorul din gradina.


Inainte, nea Costel nu prea se ocupa de trebaluit prin atelier, pentru ca nu avea scule meseriase.


Cand era musai sa repare ceva, il ruga pe vecinul Mitica sa-i imprumute bormasina, un ferastrau pendular sau masina de taiat faianta.


Acum insa lucrurile s-au schimbat radical.


In urma cu vreo doua luni, unchiul meu a castigat nesperat la loto o suma de bani. Nu, nu potul cel mare, nu a devenit miliardar peste noapte, nu va speriati, ca nu lucreaza el nici in Servicii, nici nu se ocupa de lucruri „neortodoxe”.


Este un simplu pensionar, care joaca de zeci de ani aceleasi numere la loto: zilele de nastere ale sotiei si copiilor, data casatoriei si vestitul numar 11 care, spune el, ii aduce noroc.


Asadar, a castigat vreo 3.000 de lei, la o categorie inferioara, si, dupa ce s-a sfatuit cu tanti Elena, care vroia o garnitura noua de mobilier pentru bucatarie, a reusit sa o convinga ca mai bine innvestesc banii astia in scule de calitate, pe care le pot cumpara convenabil de pe net, din depozit-online.ro.


Zis si facut. Fiul lor, Alexandru, l-a ajutat sa aleaga uneltele electrice si sa trimita comanda, iar acum nea Costel este in acest moment subiect de invidie pentru vecinii de pe strada lui.


Subiect de invidie, dar si omul pe care unii dintre ei il cheama deja sa le mai repare una-alta prin curte sau prin casa.

Si uite asa nea Costel mai face si un ban in plus, care prind tare bine in bugetul familiei.


Daca aveti si voi o suma de bani (inclusiv castigata la loto) si vreti sa mesteriti singuri acasa, intrati iute si alegeti ce va intereseaza de pe site-ul de unde a comandat scule electrice si unchiul meu. O sa gasiti acolo produse la promotie de o calitate foarte buna, surprize pentru clienti cu adevarat neasteptate, servicii de livrare operative.


Eu va doresc spor la trebaluit prin gospodarie!