Boxa OZN smart, alegerea mea!


 

Ma uit pe site-ul supermisto.ro dupa niste boxe portabile bluetooth suficient de puternice si la un pret mai mult decat convenabil, pentru ca trebuie sa gasesc de urgenta niste inlocuitoare pentru vechile mele boxe wireless, care se pare ca si-au dat obstescul sfarsit atunci cand mi-era lumea mai draga.

Acum dilema mea este ce sa aleg intre boxa portabila Cutia cu Muzica si boxa bluetooth Discoteca, pentru ambele mi se par tentante.

boxa-bluetooth-ozn

Cred ca pana la urma voi alege varianta nr.3, adica boxa bluetooth OZN, deoarece mi se pare cu totul si cu totul aparte.

Aceasta boxa portabila  este un gadget compatibil cu orice fel de laptop sau calculator de tip desktop, cu consolele Nintendo DS si PSP, cu orice telefon cu bluetooth sau cu iesire casti jack de 3,5 mm, precum si cu orice iPod si iPod touch, cu orice Mp3 Player, CD Player sau Walkman.

Este cu mult mai mult decat o banala boxa portabila, cu un design atractiv, deoarece face partee din categoria aparatelor 3 in 1.

Boxa OZN este atat un Mp3 Player performant, datorita slotului micro SD amplasat in partea din spate jos a aparatului smart despre care va povestesc, o boxa fara fir bluetooth, precum si  o boxa obisnuita cu fir, deoarece are si un cablu dotat cu mufa Jack de 3,5 mm.

Acest gadget ce este oferit la vanzare pe supermisto.ro la pretul de doar 299 de lei (pret redus de la 399 de lei in aceste zile), este usor de transportat in rucsac sau in geanta, are suficienta energie pentru a-ti permite sa asculti muzica multe ore  (plus ca are si un port micro USB pentru incarcare!), are un sunet puternic, dar cristalin in acelasi timp, se poate utilliza fara fir chiar si la o distanta de 10 metri de emitator.

Boxa wireless portabila OZN functioneaza cu o baterie Lithium (build-in) 3.7V 2300mAh, circa 4-6 ore, pana la o noua incarcare. 

Gadget-ul despre care va povestesc are o putere output de 5W+5W si o frecventa de raspuns de 100Hz-20KHz.

 

In limita stocului disponibil, aceia ce o vor comanda vor primi si un cadou foarte util: un suport universal de birou, cu ventuze, pentru telefon.

In plus, transportul coletului este gratuit in toata tara.

Aceia ce au achizitionat deja boxe wireless OZN au lasat comentarii entuziaste pe pagina produsului, dovada ca sunt incantati de  aparatul lor 3 in 1.

Pe voi v-ar tenta sa va cumparati una?