Pachete de modernizare lifturi destinate asociatiilor de proprietari


Daca locuiesti intr-un bloc vechi, cu mai mult de patru etaje, probabil ca una dintre cele mai spinoase probleme ale Asociatiei de Proprietari este aceea de a gasi cea mai buna companie de modernizare de lifturi, care sa faca o lucrare de calitate desavarsita, fara insa a pretinde o suma exorbitanta de bani pentru serviciile sale.

Noi, in imobilul nostru, am reusit sa gasim solutia salvatoare, chiar mai simplu decat ne-am fi imaginat vreodata.

Dupa multe discutii sterie, pur si simplu am judecat lucrurile logic: fabrica ce a produs liftul nostru in urma cu hat, multe decenii in urma, din moment ce nu a dat faliment si este acum una dintre cele mai respectate companii ce activeaza in domeniul productiei de asccensoare, cu siguranta ca ofera si servicii de modernizare de lifturi.

Care sa fie aceea? Evident MP IFMA!

Chiar asa, vestita IFMA, fabrica unde pe vremurile comuniste unii dintre noi sau dintre parintii nostri faceau practica obligatorie la liceu, daca erau din Bucuresti!

Celebra IFMA care anul acesta, invesmantata in haine moderne colectia 2016, a sarbatorit aniversarea de 55 de ani!

Asociatiile de Proprietari din blocurile mai vechi, dar si din acelea noi, pot sa intre pe site-ul de prezentare mpifma.ro  vor afla ca, pe baza de contract ferm, se pot bucura inclusiv de serviciile de modernizare lifturi ale specialistilor ce lucreaza in cadrul companiei amintite.

Exista mai multe tipuri de pachete de modernizare ascensoare, de aceea v ainvit sa intrati pe site-ul mpifma pentru a le analiza in detaliu si a cere si o estimare de pret.

captura

Daca nu au chiar foarte multi bani disponibili, exista si varianta achitarii in rate a acestor lucrari de modernizare ascensoare.

La noi in bloc, lucrarile de modernizare a liftului deja s-au realizat si suntem foarte multumiti de rezultatul final, dar ne gandim ca pe viitor, dupa ce vom mai strange niste banuti in contul asociatiei, sa ne orientam spre achizitionarea unuia dintre acele lifturi ultramoderne produse in prezent la MP IFMA, deoarece, dupa cum am  vazut pe site-ul lor de prezentare, arata cu adevarat spectaculos!

Nu degeaba este atat de respectata aceasta unitate etalon in materie de productie de ascensoare si scari rulante, atat pe plan intern cat si international!

Ce-i drept, o sa fie nevoie de un efort sustinut din partea locatarilor blocului nostru pentru procurarea unui lift nou, dar este o cheltuiala  utila, ce merita a fi facuta, pentru ca asa ne vom simti confortabil, cand vom urca si cobori cu asa un ascensor de top.

Pana atunci insa, dupa cum v-am povestit deja, datorita lucrarilor de modernizare efectuate cu maxim de profesionalism de angajatii MP IFMA la ascensorul existent, acesta nu s-a mai blocat si merge precum un ceas elvetian, spre bucuria locatarilor din imobilul nostru.

Si cand te gandesti ca unii cauta tot felul de variante alambicate pentru modernizarea lifturilor din blocurile lor!

Pai nu e mai bine sa apeleze direct la MP IFMA, spuneti si voi?

ascensortransp1

Publicitate

2 gânduri despre „Pachete de modernizare lifturi destinate asociatiilor de proprietari

  1. aise

    IFMA nu mai e ceea ce a fost odată. Se pare ca a fost a lui Tiriac si apoi a ajuns la o multinațională spaniola MP.
    Au niște preturi de iti taie respirația. De exemplu, numai pentru panoul electric de comanda (un fel de calculator) si înlocuirea cablurilor electrice cere circa 28.000 Lei (!)

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.