Un apartament cu 2 camere in Brasov ieftin, pentru varul Mihai


 

Zilele acestea tot am facut cautari pe net pe Google dupa expresia „vanzare Apartament 2 camere in Brasov la pret accesibil„, deoarece varul meu Mihai vrea sa se intoarca in tara din Anglia, unde a lucrat in ultimii trei ani.

Fiind un montaniard impatimit, a decis ca nu mai vrea sa stea in Capitala, ci impreuna cu sotia si copilul de 2 ani, sa se mute mai aproape de muntii lui dragi.

Toate bune si frumoase, dar desi am rascolit eu mult si bine pe site-urile cu anunturi imobilliare, apartament 2 camere pret rezonabil nu prea am aflat.

Niciodata nu mi-am imaginat ca un apartament 2 camere, in orasul montan cel mai dezvoltat la Romaniei, poate sa fie asa de scump.

Am si sunat vreo doi particulari care aveau de vanzare cate un apartament 2 camere in Brasov, dar nu prea mi-a placut modul in care am conversat cu acestia.

Nu stiu de ce, dar mi s-a parut ca in momentul in care au aflat ca nu sunt din orasul lor, ci din Bucuresti, ba mai mult, ca de fapt varul meu „londonez” vrea sa cumpere o locuinta, au umflat artificial pretul de vanzare.

Asa ca am renuntat la aceste doua oferte de vanzare rapid.

Absolut intamplator, am ajuns aseara pe site-ul de prezentare Isaran si intuitia mi-a soptit ca acolo poate sa fie acel apartament 2 camere ideal, pe care Mihai sa il poata numi in scurta vreme: ACASA.

Acest complex rezidential arata intr-un mare fel, dupa cum am vazut in poze, este conectat la inima orasului de sub Tampa din plin, fiind amplasat foarte aproape de cel mai mare mall din Transilvania, cei ce locuiesc aici avand si suficiente mijloace de transport in comun, plus ca locurile de parcare de langa imobile sunt in numar mai mult decat suficient, pentru toti proprietarii locuintelor Isaran.

Am gasit asadar un apartament 2 camere pret accesibil pentru varul Mihai, de dimensiuni generoase, la doar 730 euro pe mp.

captura

Este cel mai mic pret pe metrul patrat de suprafata utila din Brasov, iar suma nu se modifica in functie de cum vrei sa platesc (in transe, credit bancar sau prin programul Prima Casa), precum se intampla in cazul cumpararii de locuinte de la alti dezvoltatori imobiliari.

Pretul este cu atat mai bun cu cat, daca ar fi sa privim putin in viitor, data fiind amplasarea apartamentului, valoarea sa va creste cu certitudine in anii ce vor veni.

Complexul rezidential Isaran este deosebit si prin design-ul sau exterior, fatada imobilelor fiind placata cu piatra naturala, ceea ce il personalizeaza in chip favorabil.

Fiind vorba de Brasov, este si firesc ca la construirea locuintelor s-a acordat o atentie deosebita izolatiei termice, dar si celei fonice (deoarece se afla extrem de aproape de centrul urbei).

Proprietarii ce cumpara apartamente Isaran au nu mai putin de 25 de facilitati (pe care le puteti citi si voi pe site-ul isaran.ro), una mai atractiva decat alta, asa incat i-am scris deja lui Mihai ca i-am aflat locuinta de vis, unde se va simti perfect alaturi de sotia si copilul sau excelent.

Nu-i asa ca am ales bine?

home-02

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s