Cel mai bun interfon, pentru viitoarea mea casa


In duminica aceasta am analizat oferta de interfoane pentru case si vile de la Electra Instal.

interfoane_audio_vile_sistem_digital_duplex

Mare inventie si internetul! Daca nu ar fi existat, probabil ca intr-o dupa-amiaza mohorata precum cea de duminica m-as fi uitat la televizor la vreo emisiune plicticoasa sau, in cel mai bun caz, as fi citit o carte groasa.

Asa insa, pentru ca exista posibilitatea ca sa intru pe net si sa caut orice imi doresc, uite ca acum mi-am dorit nici mai mult, nici mai putin, decat sa ma uit dupa… un interfon casa!

Stiu, cei ce ma cunosc vor spune ca nu am ce face cu asa ceva, ca si eu, asemeni multora dintre ei, avem interfoane Electra deja…la intrarea in bloc. Casa ori vila este un vis mult prea indepartat pentru oamenii de rand!

De acord, dar eu mi-am pus in gand casa  imi cumpar cat mai  rapid o casa „pe pamant” undeva in apropierea Bucurestiului si de aceea sigur o sa am nevoie si de un interfon.

Nu, nu am bani acum pentru o asemenea achizitie asa importanta, precum o locuinta la tara, dar mai intai trebuie sa mi-o doresc, nu-i asa?

Pe site-ul Electra Instal am gasit o oferta atractiva de interfoane pentru vile, nu doar diverse modele de interfon casa, asa ca deja imi imaginez cum o sa arata imobilul a carui proprietara voi fi candva.

Electra Instal are spre comercializare si montaj  interfoane casa standard, precum si interfoane pentru vile, panouri exterioare pentru una, două sau chiar trei familii, posturi interioare inteligente, cu funcția de duplex și tastatura iluminată, yale electromagnetice smart, taguri de proximitate, diverse unităţi de comandă şi alimentare s.a.m.d.

Doritorii de asemenea echipamente moderne cu siguranta sunt incantati de faptul ca preturile acestora sunt mai mult decat convenabile, mai ales ca se asigura si montajul pentru orice interfon casa sau interfon vila de catre echipe specializate Electra Instal.

4 C plus R, iata valorile supreme ale firmei iesene producatoare de interfoane Electra: calitate, cooperare, combativitate, creativitate si, desigur, responsabilitate.

Doritorii de interfoane pentru vile sau de vreun interfon casa ceva mai modesta, poate sa ii contacteze pe cei de la Electra Instal si sa le ceara chiar azi detalii despre modelul preferat de asemenea echipament special destinat amplasarii la intrarea pe proprietatea lor imobiliara.

Eu, deoarece nu am (inca!) unde sa il amplasez inca, neavand cumparata locuinta visata, o sa strang deocamdata informatii despre modelele de interfoane Electra, pentru ca stiu deja: cand va sosi momentul, voi alege un interfon autohton de la compania ieseana cu acelasi nume.

Dar voi, in ce tip de interfoane aveti incredere?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s