Avantajele becurilor cu led auto


Voi aveti becuri auto cu led auto la masina personala?

Eu inca nu, de aceea m-am gandit sa caut pe net diverse informatii despre acest modern tip de iluminat, care tinde sa fie vedeta nu doar cand este vorba de becurile din locuintele noastre sau in birourile de la firma, dar si in materie de vechicule pe doua, trei sau patru roti.

Avantajele becurilor cu leduri auto sunt indubitabile:
– fac parte din categoria acelor becuri eco  pentru ca nu polueaza mediul inconjurator, datorita faptului ca  nu contin substante otravitoare, precum ar fi plumbul sau mercurul;

–  se pot instala pe orice mijloc de transport rutier, indiferent ca este vorba de biciclete, de motociclete, autoturisme personale, masini de transportat marfa de capacitati diverse; absolut toate pot ca sa fie dotate cu becuri auto cu led;

– sunt mult mai economice decat becurile auto clasice din punctul de vedere al consumului de energie, dar si datorita faptului ca sunt mult mai rezistente in timp, necesitnad asadar schimbari la intervale mai indelungate; un asemenea bec functioneaza pana la 50.000 de ore;

– extrem de solide, dupa cum v-am spus mai sus, aceste becuri auto rezista atat la socuri mecanice, precum si la vibratiile vehiculeleor pe care sutn instalate.
O singura precizare: mare atentie la becurile led auto destinate iluminatului exterior! Ele trebuie sa fie obligatoriu conforme cu standardele de siguranta pentru transportul pe drumurile publice, altfel proprietarii mijloacelor de transport respective vor fi sanctionati de agentii de circulatie!

Daca avantajele acestor becuri leduri auto sunt usor de remarcat, iata si doua dezavantaje posibile:

– initial, aceste becuri auto cu led costa mai mult, comparativ cu becurile auto clasice;
– la unele tipuri de autotrisme becurile auto cu led pot da erori de „bec ars”, deoarece consumul lor de energie este infim si creierul electonic la masinii nu il sesizeaza.

Din fericire acest lucru se poate preintampina prin decuplarea erorii din softul masinii cam prea inteligente.

Există o gamă variată de becuri cu LED, intre 1W si 30W, de la branduri renumite, precum Epistar (Taiwan), CREE (SUA) și Samsung (Coreea de Sud).

Indiferent ca esti posesor de  Dacia Logan (orice an de fabricație, excepție semnalizarea) sau de masina straina, poti sa iti cumperi cu incredere becuri leduri auto pentru masina ta.

Sigur o sa faci o afacere buna!

Eu iti recomand firma Led24.ro, extrem de bine cotata de catre soferii din intreaga tara care au achizitionat leduri auto de la ei.

Au produse calitative, ofera servicii bune, au primit aprecieri multiple de la clientii multumiti.

Asadar, apeleaza la ei si o sa fii si tu printre acestia!