Cea mai buna clinica dentara pentru copilul tau


Trident este unul dintre cele mai bune cabinete stomatologice din Bucuresti, dovada multimea de pacienti ce au scapat de problemele lor dentare, unele extrem de delicate apeland la ei.

Desi piata serviciilor medicale stomatologice este extrem de concurentiala, prea putine cabinete dentare din Capitala se ridica la gradul de profesionalism al echipei de la Trident.

De ceva vreme, acest asezamant medical deosebit  se afla situat intr-o noua locatie, pe str. Louis Pasteur la nr. 1 A.

Nu mai mergeti la cine stie ce cabinet dentar obscur, daca vreti servicii de calitate!

Daca o sa intrati pe site-ul lor de prezentare, clinicatrident.ro, o sa descoperiti aici ca au un centru stomatologic pentru copii, un centru dentar de chirurgie, un centru de estetica stomatologica, precum si un centru de endodontie.

Dupa cum vedeti, se deosebeste radical de un cabinet dentar de cartier, chiar si de o clinica cu mai multe cabinete dentare obisnuite, deoarece aici exista servicii de specialitate stomatologica de la A la Z pentru intreaga familie, ceea ce nu-i deloc de ici de colo.

O mentiune speciala as face in legatura cu departamentul de stomatologie pediatrica al clinicii Trident, care functioneaza deja de doi ani de zile, spre bucuria parintilor, dar si a micilor prichidei, pe care nu ii mai dor dintisorii , dar nici nu se mai tem de „doctorul dintolog”, cum multi dintre ei ii alinta pe medicii ce ofera servicii medicale copiilor.

r

Exista la clinica Trident o echipa multidisciplinara ce se ocupa de micutii pacienti, se folosesc tehnici si materiale atenti alese pentru a nu-i traumatiza pe copilasi, interventiile se desfasoara intr-un mediu vesel, cald, care nu aduce deloc cu o unitate medicala clasica.

Interesant este ca la Trident Diminutiv exista si un psiholog care are misiunea de a scadea pana la eliminarea totala a anxietatii copiilor pacienti.

centru-de-copii

Astfel, picii vor creste fara a dezvolta teama de dentist, una dintre cele mai puternice fobii, cand este vorba de servicii medicale.

Din aceste motive, ii invit pe parinti sa intre pe site-ul de prezentare al Clinicii Stomatologice Trident, sa verifice personal oferta existenta acolo, iar apoi daca o sa le placa ceea ce vor vedea, sa faca o programare pentru copiii lor, online sau telefonic.

Este cel mai bun lucru care il pot face pentru sanatatea orala a prichindeilor lor!

Publicitate