Fotolii cu masaj, o cumparatura de trecut pe lista de Black Friday 2016!


 

A comanda un fotoliu masaj de la Komoder.ro nu mai este un lucru insolit, tot mai multi oameni convingandu-se ca a avea un asemenea obiect de mobilier cu dubla functionalitate nu mai este absolut deloc o fita, o cumparatura de lux pe care si-o pot permite doar cei foarte bogati.

tokuyo

Din contra, probabil ca aceia ce dispun de foarte multi bani prefera mai degraba ca sa cheme acasa regulat, chiar de mai multe ori pe saptamana, un maseur profesionist, demers care, precum stim cu totii, nu este chiar la indemana oricarui muritor de rand.

Dar, chiar daca nu faci parte dintre milionarii Romaniei, tot trebuie sa gasesti modalitati pentru a scapa de stres, altfel nu poti sa rezisti in realitatea noastra atat de solicitanta din punct de vedere psihic.

Un fotoliu cu masaj ar fi o asemenea metoda relativ noua de destresare.

Doar 5-10 minute petrecute intr-un astfel de fotoliu masaj iti ia ca prin farmec oboseala acumulata peste zi.

Un lucru cat se poate de normal la cata tehnologie de varf inglobeaza aceste produse din oferta Komoder!

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este mai mult ca sigur: „Au si fotolii masaj ieftine pe site-ul lor de prezentare?”

irest

Depinde ce intelege fiecare prin expresia: fotolii masaj ieftine …

Dace ne gandim ca pentru o  singura sedinta de masaj cu un maseur adevarat se plateste cam 200-250 de lei si ca ar trebui sa faci macar doua-trei sedinte pe saptamana pentru a avea niste rezultate cat de cat notabile, eu zic ca merita sa iti iei unul dintre modelele de fotolii masaj pret rezonabil de la Komoder.

E de preferat ca sa  platim un pret fotoliu masaj un pic mai mare, de exemplu pentru un fotoliu Inada, de fabricatie japoneza, decat sa tot cotizam la un maseur care vine cand are el vreme sa ne programeze, nu cand avem noi timp.

inada

Pentru un pret fotoliu masaj corect, o sa avem acasa o adevarata bijuterie know-how, un remediu mereu la indemana pentru intreaga familie destinat pastrarii starii de sanatate.

Probabil ca de Black Friday pe Komoder.ro vor exista la dispozitia  celor interesati si fotolii masaj pret redus, asa incat eu va invit ca sa il treceti inca de pe acum pe lista cumparaturilor importante din noiembrie 2016.

Nu veti regreta, pentru ca un fotoliu cu masaj este intotdeauna un obiect foarte util la casa omului.