Mi-am comandat un scaun online, rezistent la invartit!


Mi-am comandat astazi un scaun rotativ de birou din magazinul online Scauneonline.ro, pentru ca am reusit ieri sa il distrug pe cel vechi.

Recunosc, asa cum unii adora sa se dea in balansoar, mie imi place enorm ca sa ma rotesc cu scaunul de birou!

Si ce daca? Ce, sunt singura?

Daca va uitat la diversele emisiuni tv cu invitati, cu siguranta ati observat ca oricat de seriosi ar fi unii dintre ei, cum stau pe un scaun ce se invarte, cand moderatorii nu sunt atenti sau chiar si in timp ce vorbesc, ei… se rotesc cu scaunul de parca ar avea cinci ani. Ce-i drept, unii chiar au mintea de atunci, asa ca nu e nimic de mirare…

In cazul meu, asa imi vine mie inspiratia cand am de scris diverse chestii, mai mult sau mai putin interesante, la calculator.

Doar ca ieri, trosc, vechiul meu scaun, luat cu mari sacrificii in urma cu vreo doi ani, s-a dezmembrat si eu m-am pomenit pe covor.

Din fericire nu m-am lovit prea tare, dar acum uite ca trebuie sa sacrific o parte din economiile pe care le-am facut pentru saptamanile urmatoare, ca acusica vine Black Friday, si sa imi cumpar un scaun online.

De ce online?

Pentru ca este mai ieftin, evident!

Si unde poate sa fie el mai ieftin, mai de buna calitate, sa se invarteasca mai frumos cu augusta mea persoana si sa imi fie adus mai rapid acasa, decat daca il comand de pe site-ul scauneonline.ro?

Au acolo tot soiul de scaune online, ba chiar si fotolii de birou de piele, dar cum nu sunt inca directoare, eu o sa ma multumesc cu unul mai ieftin deocamdata, pe numele lui de catalog:  Scaun birou OFF 325.

tg

Este un scaun care aduce mult cu un fotoliu, pare extrem de ergonomic la infatisare si este realizat din piele ecologica de buna calitate.

Baza acestui scaun de birou este in forma de stea cu 5 brate si are un amortizor ce ajuta la reglarea inaltimii, iar in plus, manerele sunt tapitate tot cu piele ecologica.

Costa doar 309,60 lei, deci mi-l pot permite. Categoric e mai convenabil ca sa comanzi scaune online!

Pare suficient de solid ca sa reziste la reprizele de invartit la care il voi supune.

Voi ce ziceti, am dreptate?