Traduceri legalizate acte realizate operativ, la cel mai convenabil pret!


Serviciul special de „Traducere legalizata acte” a devenit tot mai cautat de catre cetatenii romani, de aceea si ofertele firmelor specializate ce activeaza pe piata de profil incearca sa se adapteze cat mai bine cererii acestora.

Ce sunt traducerile legalizate?

Daca ar fi sa dam o definitie simpla, o traducere legalizata este acea traducere acte realizata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, traducere care are aplicata si o incheiere de legalizare notariala a semnaturii acestuia.

Procedura de legalizare a unei traduceri autorizate este un pic mai complexa decat o traducere obisnuita a unui inscris, deoarece este necesar ca sa existe si fotocopia actului in original ce a fost tradus, alaturi de traducerea propriu-zisa si de incheierea de legalizare.

Un notar public poate sa legalizeze semnatura unui traducator autorizat doar daca detine specimenul de semnatura al acestuia, existent pe copia  autorizatiei de traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei.

Cam incalcit de explicat cele de mai sus, nu-i asa?

Tocmai din acest motiv, aceia ce au nevoie de o traducere acte simpla sau de o traducere legalizata acte, este mai bine sa se adreseze direct unui birou specializat in oferirea de asemenea servicii, preferabil cu o lunga experienta in domeniu.

Academia de Traduceri este locul unde ar trebui sa va adresati, va recomand eu, daca aveti nevoie de orice legalizari de acte, deoarece acolo o sa aveti certitudinea ca veti intalni oameni ce vor realiza activitatea aceasta cu maxim profesionalism si operativitate.

sda

La acest birou de traduceri cu sediul central in Bucuresti, in zona Universitatii, se preiau si se livreaza traducerile, legalizările și apostilele. Exista insa si varianta ca acestea sa ajunga la clienti prin curier, in orice regiune din oras, in absolut toate sectoarele Capitalei.

Academia de Traduceri ofera beneficiarilor sai, persoane fizice dar si juridice, servicii integrate, nu se limiteaza doar la traduceri acte, traduceri autorizate sau traduceri legalizate autorizate.

Astfel firma ofera si servici gratuite precum ar fi: consultanta preliminara acordata clientului, pregatirea actelor pentru autorizare si legalizare, autorizarea traducerilor de catre un traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei, scanarea, printarea, copierea traducerilor, deplasarea curierului la/de la notar.

Indiferent ca este vorba de traduceri de acte de studii, de traduceri juridice (inclusiv hotarari judecatoresti, marca si brevet, declaratii de repatriere, depozitii, contracte de prestari servicii, consimtamant, procedura de arbitraj), cu maxima eficienta, la cele mai convenabile preturi, la Academia de Traduceri veti beneficia de cele mai bune servicii in acest sens.

Va invit sa ii contactati!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s