Cele mai ieftine sisteme de izolatie termica se pot gasi comanda online


Vecinul meu este in cautare de polistiren expandat pentru apartamentul in care locuieste, deoarece locuinta sa este amplasata pe coltul blocului si, din nefericire, a avut in trecut probleme in bucatarie cu mucegaiul.

A dat el cu tot  soiul de solutii in vara aceasta, se pare ca nu a mai aparut, dar pentru siguranta vrea sa puna si niste placi de polistiren in incaperea de luat masa, pe peretele de la fereastra, in interior.

A ales aceasta varianta, a imbracarii peretelui respectiv in haine de polistiren, pentru ca este cel mai ieftin material cu care se pot face izolatii termice.

Desi exista si variante de termoizolare mai bune, ele sunt cu mult mai costisitoare si, avand in vedere ca el este simplu chirias, nu proprietarul apartamentului cu pricina, s-a gandit ca asa poate sa rezolve problema rapid, in prag de iarna, cu bani putini.

Placile de polistiren expandat o sa le comande online de la Emenatwork.ro, deoarece a vazut ca au preturi bune la materialele pentru izolatii termice, iar de pus pe perete o sa le monteze el, pentru ca este foarte priceput la asa ceva.

„Termosistem” este sectiunea de pe site unde gaseste ceea ce vrea el.

Cei interesati pot sa comande de acolo atat un sistem complet termosistem, alegand una dintre cele 15 variante, precum si adezivi si masa spaclu, polistiren expandat si polistiren extrudat separat, alaturi de diverse accesorii absolut necesare la montaj.

Indiferent ca este vorba de o cladire mai veche sau noua, sistemul complet termosistem este foarte bun pentru ca o lucrare la fatada se poate termina astfel in doi timpi si trei miscari: placile de polistiren expandat sau extrudat  se lipesc rapid cu un adeziv special pe zid, apoi se trece la aplicarea masei de spaclu, cu functie de protectie.

Chiar daca acest sistem de izolatie termica este destinat a fi pus mai ales in exterior, se poate pune si in interior, zice vecinul meu, deoarece aragazul este in cealalta parte a bucatariei, asa ca nu exista pericol de aprindere accidentala.

O sa isi cumpere de la emenatwork.ro termoizolatii fatada Deluxe 200mm, pentru ca i se pare o buna idee ca ia pachetul intreg: polistiren expandat cu grosimea de 200 mm, adezivi si masa spaclu, plasa de fibra de sticla, dibluri de polistiren.

Avantajele alegerii acestui termosistem sunt evidente: izolatie termica buna (scade pierderile de caldura cu pana la 30%), este usor, elimina puntile termice.

termoizolatie-fatada-deluxe-200mm_8528

Abia astept sa vad rezultatul final al lucrarii acesteia.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s