Externalizarea serviciilor IT – o necesitate pentru orice companie romaneasca


Tot mai multe companii mici si mijlocii incep sa se gandeasca serios la incheierea unor contracte de Externalizare servicii IT profesionale, deoarece competitia tot mai acerba ce se desfasoara pe internet pentru ocuparea unei pozitii cat mai bune pe nisa lor de activitate necesita si parteneriate de acest tip.

3

A trecut vremea cand externalizarea IT era ceva exotic pentru tara noastra, ceva la care apeleaza doar multinationalele ce si-au facut sedii in Romania.

Acum la necesitatea de externalizare servicii IT se gandesc pana si viitorii antreprenori care isi planifica deschiderea unei afaceri, nu doar aceia care au deja firme, mai noi sau cu mai multa vechime in activitate.

Pentru ca profitul sa creasca exponential este esential sa se lucreze cu profesionisti adevarati in mediul economic, inclusiv in ceea ce priveste domeniul inca nou preprezentat de externalizarea IT.

Din acest motiv, pe cei interesati, i-as invita ca sa intre pe link-ul https://www.koding.ro/, pentru a se informa in legatura cu KODING TECHNOLOGY, unde o echipa de adevarati specialisti ofera servicii specifice pentru departamentul de informatica al companiilor beneficiare.

Koding Technology are in oferta sa inclusiv externalizare servicii IT pentru persoanele juridice interesate: mentenanta, suport, asistenta de urgenta, implementarea unor solutii particularizate de extindere si optimizare.Toate la un pret excelent.

Anpreprenorii care mai stau inca pe ganduri, fiind in dubiu daca chiar au nevoie de externalizare IT, trebuie sa se trezeasca la realitate si sa isi dea seama ca trebuie sa tina pasul cu ceea ce se intampla in toata Europa.

Se fac periodic sondaje in diverse tari de pe continentul nostru si concluziile sunt mai mult decat evidente: cine vrea optimizarea costurilor, cresterea eficientei si micsorarea numarului de angajati, in scopul cresterii profitului firmei, oblligatoriu trebi esa recurga la solutia de externalizare servicii IT, pentru ca este unica viabila.

Niciodata  doi-trei angajati permanenti din cadrul Departamentului IT al unei firme nu vor putea ca sa fie mai performanti decat o echipa multidisciplinara, precum aceea de la Koding Technology , in privinta unor servicii de securitate si consultanta IT, eficientizare a resurselor, propunerea de noi tehnologii si proceduri IT, recuperare a datelor pierdute.

u

Intrati pe http://www.koding.ro si cereti informatiile ce va intereseaza in materie de externalizare IT specialistilor  de acolo. Nu veti regreta!