Jocul meu de lemn preferat: Mozaicul!


Jucarii de lemn pentru copii tot mai ingenioase poti ca sa gasesti in ultima perioada in magazinele online specializate, multe dintre ele la preturi foarte accesibile.

dew

Intrand eu pe Educlass.ro pentru a alege niste jucarii pentru nepotica mea, am descoperit in categoria de jocuri din lemn unul care mie mi-a fermecat copilaria.

Cu totii am avut o jucarie sau un joc preferat cand eram prescolari, la gradinita, nu-i asa?

Preferatul meu era un joc mozaic, care imi permitea sa fauresc modele neasteptate din micutele piese de lemn colorate intr-o multime de culori.

Le-am cerut parintilor mei ca sa imi cumpere si mie unul pentru acasa, dar, ghinion, in librariile din oras nu aveau asemenea jucarii lemn pentru copii de dezvoltare a creativitatii, a talentului artistic.

Asa ca am ramas cu un mare regret in suflet, pentru ca nu am avut printre  multele jucarii de lemn din acea perioada si piese mozaic.

Anii au trecut, dar dorinta de a avea mozaicul meu a ramas…

Ce mare bucurie ca l-am descoperit acum in oferta de jucarii lemn Educlass, ascuns bine printre titirezi de lemn multicolori, puzzle-uri cu cifre, numere si culor, casute din lemn pentru papusi, forme geometrice din lemn, cuburi din lemn, turnulete de lemn, trenulete din lemn colorate cu forme, seturi de popice si alte minunatii.

grw

Chiar au jucarii pentru copii de toate varstele in magazinul lor online, confectionate din lemn, care de care mai atractive, incat orice parinte are ce sa cumpere prichidelului sau de acolo!

Dar si copiii mari, asa, ca mine au ce sa cumpere de acolo. De exemplu… un mozaic!

bigjigs-mozaic-888.jpeg.pagespeed.ce._49rJ4SqGS.jpg

Face parte din categoria acelor jucarii pentru copii ieftine, dar de mare efect, pretul sau fiind unul modic, de doar 30 de lei.

Descopera gama larga de jucarii si jocuri pentru copii ieftine de la Educlass si tu, opreste-te mai ales acele jucarii lemn pentru copii ce ne-au fermecat copilaria si noua, iar acum pot sa o coloreze pe a copiilor si nepotilor nostri.

few

Aceia ce sunt cumparatori fideli de pe site-ul educlass.ro cunosc deja ca acolo au o multime de promotii si reduceri, in tot cursul anului, nu doar de Black Friday.

La fiecare cumparatura clientii primesc si puncte de fidelitate, iar cumparaturile se pot plati inclusiv in rate fara dobanda  cu ajutorul unui dintre programele: Avantaj de la Credit Europe , BRD Finance de la BRD, Star Card de la Banca Transilvania, Alpha Bank, Bonus Card de la Garanti sau Cardul Bun de Plata de la BCR.

Alege si tu in luna noiembrie cele mai frumoase jucarii si jocuri de lemn, create anume ca sa ii bucure deopotriva pe cei mici si cei mari!