Stiti unde se rezerva cele mai ieftine bilete de autocar?


 

Eurolines Romania este unul dintre lideri in materie de transport international de persoane, care, in decurs de doua decenii a reusit ca sa transforme deviza „Noi unim Europa” in realitate.

Intr-o vreme cand tot mai multi romani ajung sa isi gaseasca job-uri in strainatate, data fiind situatia precara din tara, un transport international de calitate, care sa se desfasoare in conditii deosebite de siguranta si confort, la un tarif convenabil, este dorit cu aviditate de catre un numar crescut de calatori.

d

Eurolines – Transport international de persoane iata ca reuseste sa se plieze perfect pe cerintele clientilor, de aceea si-a multiplicat tot mai mult rutele de calatorie in decursul timpului, tinand pretul biletelor extrem de jos, in comparatie cu alti transportatori ce ofera astfel de servicii.

In prezent, firma are autovehicule ce pleaca saptamanal spre mai bine de 400 de destinatii, prin tari europene mai mult sau mai putin indepartate, precum ar fi acelea din Germania, Cehia, Ungaria, Franta, Spania, Belgia, Olanda s.a.m.d.

Pe alte rute, ca de exemplu acelea din Grecia, Portugalia, Anglia, Danemarca, Suedia, Eurolines Romania ofera calatorii cu ajutorul unor parteneri externi, deoarece, precum se stie, Eurolines este o companie ce are ramificatii in toate statele de pe batranul nostru continent.

Pasagerii care apeleaza la serviciile de transport international persoane Eurolines nu fac parte doar din categoria muncitorilor din strainatate, ci si a acelora ce vor sa intreprinda niste calatorii in scop turistic.

Nu toti calatorii vor sa zboare cu avionul, unii dintre ei prefera mai degraba un mijloc de transport persoane terestru, mai ales daca este vorba de o destinatie de vacanta ceva mai apropiata.

Este si firesc, deoarece Eurolines ofera cele mai mici preturi la biletele de autocar, pentru multe destinatii din Europa.

w

Astfel, daca o sa intrati pe site-ul eurolines.ro, o sa vedeti acum, la sectiunea Promotii pentru transport persoane, oferte senzationale catre atractive destinatii turistice, la niste preturi uimitoare, ca de exemplu: 9 euro pentru Budapesta, 29 euro pentru Viena sau Salzburg, 59 euro Bordeaux sau Hamburg, iar pentru  Londra doar 80 de euro.

Aceste tarife sunt valabile pana la data de 15.12.2016, in limita locurilor disponibile, asa incat daca vreti sa petreceti un sejur memorabil, intr-unul dintre aceste orase de poveste, grabiti-va sa va rezervati numarul de bilete dorit.

Cantitatea de bagaje permisa se inscrie intre 35 si 70 de kg, in raport cu destinatia aleasa.

e

Asadar, daca va ganditi sa plecati in mini-vacanta de inceput de decembrie 2016 undeva in strainatate, e preferabil sa lasati masina personala si sa alegeti un mijloc de transport persoane ieftin, dar confortabil si sigur, precum un autocar de la Eurolines Romania.

Chiar merita!