Tu utilizezi rollup bannere pentru promovare?


Headprint are in aceste zile o oferta de rollup bannere la preturi avantajoase, asa ca m-am gandit ca unii dintre voi sunteti interesati de acest anunt, mai ales daca vreti sa va vindeti produsele de Craciun sau organizati in viitorul apropiat evenimente si conferinte diverse pe care vreti sa le promovati prin reclame de interior cat mai profesioniste.

f

Evident, daca stiti deja ce sunt sistemele de expunere de tip roll-up.

Pentru aceia ce se intalnesc prima oara cu acest termen, folosit in industria de publicitate, pot sa le spun ca este un sistem mobil de afisare a unei reclame printate, foarte usor de deplasat si montat, de aceea se intalneste pe scara larga atat in magazine, cat si la expozitii, conferinte, workshop-uri,  unde este nevoie de o prezentare eleganta.

Un roll-up se aseamana foarte mult cu un sistem automat de jaluzele tip rulou, pentru ca, asemeni lor, se extind in cateva secunde acolo unde este nevoie, iar la final se strang si intra intr-o caseta de aluminiu.

Agentia de productie publicitara Headprint poate realiza doua tipuri de roll up banner:

– Rollup Premium – ideal pentru prezentari, expozitii si campanii de promovare;
– Rollup aluminiu Econo – cu sistem de aluminiu, printare pe polipropilena si husa de transport.

Rollup Premium este un sistem expozitional, superior calitativ, compus din urmatoarele elemente:

– un sistem de expunere tip rulou automat din aluminiu extrudat;
– materialul publicitar propriu-zis din polipropilena tiparita in policromie cu o cerneala real solvent la 2.400 DPI;
– o geanta de transport din material textil.

Pretul unui asemenea roll up banner este convenabil si poate sa fie aflat de catre persoanele interesate foarte usor, completand formularul din partea dreapta a paginii de pe site-ul headprint.ro unde este prezentat acest sistem expozitional.

 

Rollup Aluminiu, cel de-al doilea produs din oferta Headprint, este cel mai solicitat de clienti, putand fi comandat cam la jumatate de pret, comparativ cu primul, fiind si el recomandat pentru afisajul la tot soiul de evenimente si in tot felul de locatii: expozitii, magazine, sali de asteptare, scoli, unitati de tip horeca, aeroporturi, simpozioane s.a.m.d.

Acest sistem roll-up are si el tot trei elemente, respectiv un sistem de expunere din aluminiu extrudat, un print policrom cu cerneala real solvent pe propilena la 2.400 DPI si o husa de transport.

In aceasta perioada, aceia ce comanda asemenea sisteme expozitionale de tip roll up beneficiaza si de o reducere de 10% din valoarea totala a comenzii.

Asa se face ca un sistem rollup pret redus poate sa fie achizitionat cu incredere de catre cei interesati Headprint, pentru ca este un tip de afisaj publicitar excelent, refolosibil chiar si de mai multe ori, daca reclama tiparita este una isteata si nu se confectioneaza strict pentru un anume eveniment.

Dar chiar si asa, daca este vorba de un unic eveniment, desfasurat doar pe parcursul unei zile sau  a mai multora consecutiv,  are un asemenea rollup pret atat de mic, incat nu poate sa fie comparat cu alte tipuri de reclame de impact vizual major, mult mai costisitoare.

De exemplu, aceia ce vor avea standuri de Craciun pot sa isi comande rapid un sistem de expunere roll-up la reducere de la Headprint.ro, deoarece vor da un semnal ca sunt profesionisti reali clientilor ce vor dori sa le cumpere produsele de sezon.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s