Cadouri de Craciun corporate speciale, cumparate online


Am comandat din timp frumoase cadouri de Craciun corporate pe Debonaire.ro si anul acesta, deoarece sunt diferite de tot ceea ce se gaseste prin magazinele din oras in aceasta perioada.

c76-e1476348156582-800x519

In plus, este si mult mai comod asa, pentru ca pot alege pe indelete, dintr-o varietate de propuneri de cosuri cadou Craciun chiar de la birou sau de acasa, nu trebuie ca sa ma ingramadesc cu toata lumea prin supermarket-uri pentru ca sa prind niste daruri banale pentru colegii de birou sau pentru vreun client mai deosebit.

Cateva idei de cadouri am gasit zilele acestea pe net, iar pe Debonaire am putut sa alcatuiesc pachete frumoase de pus sub bradul din firma cu bauturi si dulciuri fine, cu diverse produse de patiserie de lux, pentru gurmanzi, cu mici decoratiuni surpriza si niste ambalaje speciale.

Am luat de pe debonaire.ro atat cadouri craciun ieftine, dar si vreo cateva mai scumpe, pe care le voi trimite anumitor beneficiari ai serviciilor noastre, cu care am colaborat excelent in anul 2016, ce tocmai se incheie.

5

Pentru ca deja sunt clienta Debonaire de circa doi ani, am avut parte si de un discount de fidelitate foarte bun, plus ca transportul a fost gratuit, deoarece comanda mea a depasit 1.000 lei cu TVA si sunt din Bucuresti.

Pentru aceia din alte localitati nu se plateste curierul daca se achizitioneaza cosuri cadou Craciun sau alte produse de pe site de minim 1.500 lei cu TVA.

Cel mai mult imi place cand fac cumparaturi cu diverse ocazii de pe acest site (de sarbatorile de iarna, Paste, dar si de 1-8 Martie, de 1 Iunie), ca pot sa imi alcatuiesc singura continutul fiecarui dar pe care il voi oferi.

Astfel, pot avea niste cadouri craciun ieftine, dar exact pe gustul acelora ce le sunt destinate.

Cu ajutorul instrumentelor virtuale puse la indemana clientilor pe debonaire.ro, este o joaca de copil ca sa alcatuiesti niste cadouri de craciun personalizate cu adevarat deosebite.

79

Cadouri de craciun exista pe Debonaire si „de-a gata” (total diferite de acelea dela mall-uri!) pentru toate buzunarele si toate gusturile, de la preturi ce incep de la modica suma de 17,90 lei cu TVA si sfarsind cu niste cadouri de craciun online de lux ce ajung pana pe la 1,469.90 lei fara TVA.

Asadar, exista in oferta Debonaire cadouri de craciun corporate pentru orice client, care de-abia asteapta sa fie comandate si daruite cu diverse evenimente din an.

Mai ai si tu cateva zile in care le vizitezi magazinul si sa iti alegi de acolo acele cadouri de craciun online, business, pe care le consideri cele mai potrivite pentru a fi remarcate, din noianul de cadouri asemanatoare, pe care unii conducatori de afaceri le daruiesc doar pentru ca asa s-a incetatenit traditia si in tara noastra, nu din dorinta reala de a multumi persoanei pentru colaborarea anului ce a trecut.

Intra pe net, inspira-te de pe blogurile care iti dau diverse idei de cadouri de craciun si apoi incearca sa alcatuiesti pe debonaiere.ro niste cadouri de craciun personalizate intr-un mod cat mai original.

O sa aduci multa bucurie astfel acelora ce le vor primi in acest final de an 2016!