Arhitectii pot sa aduca modernitatea in viata ta


Firma arhitectura One Design ofera servicii specifice atat clientilor particulari, cat si diferitelor entitati juridice care au nevoie de o amenajare deosebita a locatiilor in care isi desfasoara activitatea.

10943040_10153007703840915_617207572120165864_n

Indiferent ca este vorba de proiecte de arhitectura case sau de arhitectura de interior, One Design realizeaza niste lucrari cu adevarat creative, care ies din anonimat prin aerul de modernitate pe care il aduc.

Specialistii care lucreaza in cadrul acestui birou de arhitectura au abilitatea de a folosi anumite detalii ale locului, pentru ca a da unicitate proiectului pe care il au de dus la indeplinire.

Asa cum veti putea citi pe site-ul 1design.ro, One Design are o paleta extrem de vasta de servicii, pornind de la planificarea strategica a lucrarii ce urmeaza a fi executata, pana la diversele facilitati de management.

Profesionistii acestui birou de arhitectura ofera consultanta privind achizitia de terenuri si cladiri, proiectarea de arhitectura, rezistenta si instalatii, realizeaza studii de fezabilitate pentru accesare de fonduri europene, poate sa se angreneze in proiecte de consolidare, extindere, reconversie a unor constructii existente, dar pot in egala masura sa se ocupe si de amenajari interioare, design de mobilier, amenajari exterioare si peisagistice.

De asemenea, la One Design – birou de arhitectura, se pot efectua si expertize tehnice pentru constructiile existente, se pot intocmi documentatii tehnice de urbanism si pentru obtinerea diverselor avize de utilitati, avize din partea diverselor structuri speciale, avize tehnice si avize privind siguranta (lista detaliata a acestora o gasiti pe site-ul 1design.ro).

Avand in vedere marea dezvoltare pe care a luat-o in ultima perioada si in tara noastra arhitectura de interior, pe masura ce oamenii incep sa inteleaga ca este mult mai usor si chiar mai ieftin sa apelezi de la bun inceput la un specialist in domeniu, decat sa incepi sa experimentezi pe cont propriu, serviciile complexe One Design oferite beneficiarilor (persoane fizice si juridice) satisfac pe deplin orice tip de cerinte.

One Design nu se limiteaza strict la arhitectura case (faza initiala de proiectare), ci poate sa realizeze inclusiv arhitectura de interior a acestora.

Este si firesc sa apelezi tot la acest birou de design interior, dupa ridicarea unei noi constructii, deoarece asa se pastreaza o conceptie unitara despre cum ar trebui sa arate in final respectivul imobil (atat in interior, cat si in exterior).

Asadar, daca aveti de gand ca sa va ridicati in 2017 o locuinta noua sau doar aveti nevoie de un birou de design interior cu profesionisti care sa va reamenajeze spatiul in care locuiti, One Design este solutia ideala.

Va invit sa intrati pe site-ul lor de prezentare, la sectiunea Portofoliu, pentru a admira cateva dintre cele mai noi proiecte realizate de catre acestia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s