Ia-ti si tu un tensiometru de brat dotat cu tehnologie Hira!


 

E mult mai usor sa vezi care sunt valorile normale ale tensiunii arteriale acum, chiar la tine acasa, cand exista multe magazine online, inclusiv farmacii prestigioase, de unde poti ca sa cumperi un tensiometru de brat performant, la un pret foarte accesibil.

Desigur, vizitele periodice la medicul de familie nu trebuie ignorate, deoarece el este singurul in masura ca sa decida, in urma unui consult amanuntit, daca ai o tensiune arteriala in limite acceptabile sau daca va trebui sa iti schimbi regimul de viata si sa urmezi un tratament corespunzator.

El este si singurul care iti poate da trimitere la un medic cardiolog, daca observa ca are tensiunea arteriala valori care ies din limitele stabilite de catre specialistii din intreaga lume ca fiind cele normale, in raport si de varsta pe care o ai.

Tensiunea normala nu este aceeasi pe parcursul intregii vieti, ea crescand pe masura ce inaintam in varsta.

Astfel, vom intalni la tensiunea arteriala valori normale de 90/60 la un bebelus cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 luni, 120/79 la persoane ce au intre 20 si 24 de ani, 129/85 la cei intre 50 si 54 de ani si de 134/87 la aceia din intervalul de varsta intre 60 si 64 de ani.

O tensiune arteriala prea mare sau prea mica ar trebui sa ne avertizeze ca trebuie ca sa mergem rapid la medic, mai ales daca am depasit 45-50 de ani.

Avand in vedere conditiile de stres ridicat in care multi dintre noi trebuie sa traim, la care putem adauga in calitate de factori favorizanti si sedentarismul, fumatul, excesul de sare si de bauturi alcoolice, carentele de potasiu si de vitamina D, este destul de dificil sa ne pastram tensiunea normala.

Un tensiometru de brat este util in orice familie, de aceea, avand in vedere ca este usor de utilizat si nici nu costa o avere ar trebui sa fie achizitionat cu prioritate.

1611211_advance3_slice1

Un aparat de masurat tensiunea nou, extrem de performant, este Sendo Advance 3, dispozitiv medical dotat cu tehnologia Hira.

Prin ce se defineste aceasta tehnologie? Detecteaza si clasifica bataile neregulate ale inimii, le clasifica pe mai multe nivele de gravitate, asa incat iti face recomandari specifice: de la a-ti monitoriza cu atentie bataile inimii, pana la a te duce urgent la medic, daca constata, dupa un numar de mai multe inregistrari (minim 7) ca sunt probleme care ar trebui ca sa te ingrijoreze.

1611211_advance3_slice3_ro

In plus, noul aparat de masurat tensiunea este suficient de destept pentru a semnaliza utilizatorului ca a aplicat incorect manseta din materiale non-alergice la nivelul bratului.

Pentru mai multe informatii despre acest tensiometru japonez de brat intrati pe site-ul sendo.info.

Chiar si persoanele in varsta il pot folosi cu incredere, deoarece, pe langa faptul ca are o precizie japoneza, este extrem de fiabil si se poate opera cu ajutorul unui singur buton.

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s