O centrala de apartament ieftina si buna


Au o gama extrem de larga de centrale Ariston pe Berluni.ro, asa incat chiar ai de unde alege daca doresti sa cumperi una in aceasta perioada.

Chiar si cel mai ieftin model de centrala Ariston, Cares Premium 24 kw, este extrem de apreciat de catre aceia ce l-au achizitionat deoarece, in ciuda unui pret mai mult decat convenabil, insumeaza nivelul calitativ specific tuturor tipurilor de centrale termice Ariston cu un know how revolutionar, acela al condensarii complete.

In plus, centrala Ariston Cares Premium 24 kw are si un aspect extrem de placut, care o face usor de integrat in design-ul interior al oricarei locuinte.

er

Bineinteles, o centrala Ariston nu se cumpara la intamplare, cei interesati trebuie sa ia in considerare macar un minim de sfaturi fundamentale date de specialisti in sisteme de incalzit de acest tip.

Pretul este important, dar nu esential cand dorim ca sa ne achizitionam o centrala termica de apartament.

Este bine sa ii ascultam pe aceia ce se pricep la aceste surse de incalzire, deoarece doar asa putem ca sa alegem exact acea centrala care se potriveste spatiului in care locuim.

Este bine ca in magazinul online Berluni.ro exista numeroase modele de centrale termice Ariston, cu preturi diverse, pentru a putea sa le comparam performantele tehnice inainte de a o comanda pe aceea ideala pentru noi.

Pentru un apartament normal, centrala termica Ariston Cares Premium, cu un pret de doar 2.650 lei si cu performante deosebite, este oricum o varianta de luat in seama.

O sa observati pe site-ul celor de la Berluni ca au si pachete extrem de atractive la sectiunea Centrale Termice, pe care, daca o sa le achizitionati, o sa puteti face economii substantale.

Un asemenea pachet, compus de exemplu, dintr-o centrala termica Ariston Cares Premium 24 kw, un kit de instalare, obtinerea autorizatiei de functionare ISCIR, plus montajul, costa doar 3.495 lei.

tre

Achizitionate separat, aceste componente ale pachetului Berluni de mai sus, au preturi mult mai mari, asa incat cei interesati ar fi indicat sa se orienteze spre a comanda un asemenea set.

Centrala termica Ariston Cares Premium 24 kw se afla in stoc si poate sa fie livrata in maxim 4-12 ore in Bucuresti si 12-24 de ore in zona A (Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi si Giurgiu) si este gratuit, ca la orice produse din magazinul online Berluni care au o valoare insumata mai mare de 700 de lei.

Pentru restul tarii, livrarea se face in maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

Intrati pe site-ul berluni.ropentru detalii si a comanda.