Servicii funerare complete pentru pensionarii din Crangasi cu zero lei


Lui nea Vasile, vecinul meu din Crangasi, i-a murit de curand nevasta, bolnava de diabet in ultima faza, asa ca a apelat la Servicii funerare Luca NonStop in sector 6 Bucuresti.

fr

Va dati seama ca o asemenea bolnava a avut parte de o lunga suferinta, cauzata in ultimul an si de amputarea piciorului drept.

Nea Vasile a ingrijit-o cu mult devotament, dar pana la urma inevitabilul s-a produs si tanti Neli a trecut intr-o lume mai buna, unde nu exista durere si nici carucioare pentru persoanele infirme.

Pentru ca era vorba de o moarte oarecum asteptata, nea Vasile a avut prezenta de spirit ca sa caute din vreme o firma care sa ofere servicii funerare nostop in zona Giulesti-Crangasi.

A avut noroc ca a gasit Casa Luca – Servicii funerare sector 6, care s-a ocupat cu mult profesionalism de tot ceea ce inseamna o inmormantare decenta.

sicriu3

Nu putea sa apeleze la intermediari care sa ii recomande diversi prestatori de servicii funerare Bucuresti mai mult sau mai putin dubiosi. A preferat sa solicite servicii funerare complete la o firma cunoscuta, la care au mai apelat si alte cunostinte ale sale cand au avut parte de asemenea necazuri in familie.

Servicii funerare Bucuresti se lauda multi ca presteaza, dar cand evenimentul nefast pe produce si ai nevoie de servicii funerare nonstop, poti avea niste surprize foarte urate.

Nu doar ca ti-ai pierdut un om drag si esti terminat psihic, mai trebuie sa te ocupi singur si de diverse chestiuni administrative.

Noroc ca la Casa Luca , cand vorbim de servicii funerare complete, ne referim de la consultanta initiala pana la preluarea, manipularea, constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea defunctului si transportul funerar.
Tot ei obtin si acele acte obligatorii pentru incuviintarea inmormantarii, precum si pentru ridicarea ajutorului de inmormantare.

Nea Vasile, pe care, banii chiar nu il dau deloc afara din casa, a fost multumit nu doar pentru ca a gasit aceasta firma servicii funerare sector 6, ci si pentru ca, pentru pensionari (asa cum era si cazul nevestei lui) se pot asigura aici servicii funerare nonstop cu zero lei, doar cu talonul de pensie.

Asa stand lucrurile, acum vecinul meu le spune si celorlalti pensionari din bloc ca ar trebui sa isi noteze si ei numarul de telefon – 0763.100.200, pentru cu nu stii niciodata cand bate la usa Doamna in Negru si rudele este bine sa stie ce sa faca, pentru ca Marea Trecere a defunctului sau defunctei in cauza sa se petreaca usor, nu intampinand tot soiul de obstacole lumesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s